AMD Athlon II x4 750k mekkora sebességű memóriát tud max kezelni?
Ez az alaplapodtól függ nem a procidtól.
Keress a neten egy olyan alaplapot mint a tied és a leírásában benne lesz.
teljesen felesleges melé 1866MHz (ez a max. amit alapból kezel) mivel nincs bene IGP
vagyis sima CPU ként fogod tudni csak használni
így akát 1333MHz es is böven jó hozá
de mivel egyárban van vagy olcsóbb is néha 1600 os olyant is vehetsz meg hát persze te dolgod mit veszel de gyakorlati jelentösége nem lesz
Szerintem minden FM2 alaplap kezel minimum 1866MHz ig ramokat
és talán mind még OC vel párat
a legtöbb meg jóval nagyobb, jó sok OC s ramot is támogat
De enek csak A# szériás APU "procik" melet van jelentösége ha IGP t is használod benük
"Ez az alaplapodtól függ nem a procidtól."
Ne zavarjon hogy a cpu-ban van a memóriavezérlő, ez a 69%-os akkora böszmeségeket tud írni, tegnap azt mondja nem kell paszta most meg ez.
A buszrendszer típusa nagymértékben meghatározza a számítógép effektív sebességét, azaz, hiába vannak gyors eszközeink, processzorunk, ha az alapon található buszrendszer maximális sebessége nem felel meg az elvárásoknak.
Ha a címbusza szar az alaplapnak, és nem a piros hetesre gondoltam,akkor fuckhatod a procidat.
Így szoktak összeállítani jó hardverekből Xar gépet.
Szerintem meg mellébeszélsz és kicsit le is vagy maradva az IT világában, olvass többet a témában és akkor kevesebb hülyeséget írsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!