Melyik processzor a jobb játékra? AMD Athlon X4 740 vs Intel Pentium G870? Miért?
Attól függ ha tudsz valami jó alaplapot venni FM2 böl akkor nagyon jó vétel lesz
ha nemtudsz akkor mindegy de 2mag kevés lehet sok játéknál már
650Ti hez szintén kevés lehet
és kisé relative drága is G870 ahozképest hogy már kisé kifutott darab
FM2 Athlon x4 740 van a kérdésben:)
.
FM2 75 ös alaplapot jó lene vened legalább
de hát 16ezer a legolcsóbb is kb.
ami meg már jobb féle 75/85 az 20ezer is kb.
.
szerintem többi foglalatal nem érdemes foglalkoznod
FM1 kilöve, AM3 már rég kilöve, AM3+ jó de nem lenél elöréb vele ilyen árkeretben söt hátrébb...
1155 meg jó de én i3 at vénék bele minimum az meg drága G2120 (Ivy) szintén drága
vagyis csak G Sandy k maradnak
abból meg G6xx ek olcsóbbak amit én szintén nem venék...
.
intelnél B75 alaplapot fogsz olcsón jót lelni
procinak meg azt veszel amit gondolsz mert én egyik intelt se ajánlom konkrétan egy játékos gépbe ebben az árkategóriában
"FM2 Athlon x4 740 van a kérdésben:)"
És írtam is hogy kb. ugyanazt hozza mindkettő játékban.
Csak azért irtam mert végén azt irod esetleg fm2 is szóba jöhet
am3 nál gondolom meg procira gondoltál biztos de kérdezönek becsapós lehet
.
én meg nem tartom egy szintünek sem melesleg fm2 se fm1 athlon x4 eket a pentium G kel
legalábbis játékban
az hogy rengeteg dologban 2 magon is jobbak lehetnek mint athlon 4magon az mindegy játék szempontjából
és ami biztos hogy elörébb nem lene egyikel sem pentiumal sem
így meg nincs értelme mivel fm2 csak jóban megéri alsókategóriás 55 ös olcsó lap is mint egy H61 es...
* egyik pentiummal sem
.
(tartom magam ahoz az álás ponthoz amit pár hónapja irtam hogy pentium g ma már csak használtan nagyon olcsón éri meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!