Melyik processzor a jobb játékra? AMD Athlon X4 740 vs Intel Pentium G870? Miért?
Figyelt kérdés
Emellett még figyelembe véve, hogy az egyik FM2 másik LGA1155 foglalatú, melyiket érdemesebb venni játékra? Videokártya egy GTX 650 Ti és 4GB DDR3 1333MHZ memória. A válaszokat légyszi indokoljátok.2013. jan. 19. 10:43
11/15 A kérdező kommentje:
Az imént mondtam hogy max 15 ezret költenék az alaplapra:)
2013. jan. 19. 14:06
12/15 Osynho válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
hogy tudjam tunigolni a processzort gondolom nem a legolcsóbb alaplap kell hozzá, és gondolom akkor már külön hűtőt is vennem kéne hozzá.
2013. jan. 19. 15:48
14/15 Osynho válasza:
Ez szorzózár mentes processzor, ez a lényeg! Nem kell sem fsb-t, sem HT-t, északi hidat, se ramot húzni. Egyszerűen a szorzót kell feljebb piszkálni. Szerintem ezt még az A55-ösök biosa is tudja, de jó lenne utánaolvasni. Az asrock pl a holnapján kiemeli a tuningot 5cm-es betűkkel.
Szerintem a gyári hűtő is elvisel +2-300mhz-et, főleg, ha alapfeszen csinálod.
15/15 anonim válasza:
*Ez csak pár játék de nem látok nagy különbséget az említett processzorok között játék alatti teljesítményben, bár én magamnak még mindig athlonII x3 455-öt vennék am3+ lappal-később egy FX-et raknék bele, sandy pentiumból csak olcsóbbat(g645) vennék b75-ös lappal, de jó az athlonII 740/750K is.
* [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!