A TP-LINK TL-WR720N router modem is egyben? Nekem modemként adták el, viszont csak router feliratot látok rajta és a szerelési útmutatóban is modem mögé köti. Fog ez modem nélkül működni?
A modemet az internet szolgáltató biztosítja, tőlük kérj.
Persze, vannak olyan Internet szolgáltatások amikhez nem kell modem, pl. Digi LAN net. Ez esetben csak be kell dugni a netkábelt a router WAN portjába, - kell foglalkozni azzal, hogy a kézikönyv modemről hadovál -, majd be kell állítani a kapcsolatot ami általában PPPoE.
Vannak modemmel egybeépített routerek is, de ezeket tipikusan ADSL vagy koaxkábeles szolgáltatásokhoz készítik.
Jól mondja a szerelő, nekem is voltak gondjaim a régi szürke DSL-360R -el. Nekem kicserélték ingyen az új fekete színű DSL-360R T1 -es -re azóta semmi gond a net stabilitásával.
Kérd a cserét te is, ha nem cserélik ingyen akkor is csak 6000 ft a DSL indulócsomag ára a T-Home -nál amiben van modem.
A másik lehetőség, ha kicseréled a routeredet modem router -re, hiszen ők vezettek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!