Modem [wifis] hatótáv kiterjesztése, esetleges routerlánc kialakítása? Info lennt
KÉP: [link]
Az alábbi képen linkeltem a ház alaprajzát. A "Szoba 2" be akarom eljuttatni az internetet lehetöleg úgy hogy erös jel legyen.
A ház régi, többszörösen felújított: A falak 60 centi vastagok.
Hogyan lehetne megoldani?
(routerlánc alatt azt értem, hogy az egyik router átadja a vételt a másiknak ami a harmadiknak stb. [igazából ez saját ötlet nemtudom ilyen van-e])
Köszönöm Péter a válaszod!
A "szoba2"-ben nagyon ritkán és akkor is minimálisan lehet fogni a wifit. Szoba1-ben naggyából lehet viszont már ott is haloványan ami sokban lelassítja az internet sebességet.
Ha a szoba1-ben elhelyezek 1 repeater akkor a gyenge jelet fogja sugározni?
2. Tegyük fel hogy teljes erösséggel üzemel repeaterrel a dolog, érezhetö bármiféle netlassulás [lagg,ping]?
3. Néztem neten repeater-eket és ott van mellettük a 300MBPS, 54Mbps ezek mi célt szolgálnak?
Lehet, heledbe a routert az ebédló sarkába raknám, igaz esztétikailag nem való nagyon oda.
Milyen routered van? Mert pl. linksys wrt54g-vel tudod állítani a kimenő teljesítményt firmwaree frissítéssel.
Nagyobb antennát használtál már.Én azzal még a szomszédokat ius fogom és nem tömbe lakok , hanem emeletes kertes házba.Ha meg tplinkes usbs vevőd van az nem alegjobb.
A tenda sokkal jobb helyette, de csak is az aminek lecsavarható az antennája.
(helesírási hibákért elnézést)
Szia, koszi a valaszod.
A Routert sajnos nem tudom mozgani mert a kabel le van szogelve a padloba.
a Router: Speedtouch (tipusat nem tudom sajnos de igy nez ki [link] )
Nagyobb antennat nem probaltam, azon gondolkodom amit az elso valaszado irt azonban a tobbi kerdesemre nem valaszolt.
Ez nem vakami jó féle router. Kérjél mér kölcsön vakakitól.
Vagy tplinket vagy linksys-t.
Az gondolom tudod, hogy torrentezéstz nem minegyik router tujda.
Az mennyivel novelne meg a hatotavolsagot?
"Szoba 2"-be es "Nappali"-ba szeretnem elerni az eros jelet.
Routereknel az 54Mbps az mit jelol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!