Miért csak 3,25 gb ramot lát a windows? 4 gigás van benne és 64 bites az op rendszer.
Figyelt kérdés
Néztem ma és feladatkezelőben fizikia memória összes : 3326.Néztem nagyon mert napokban még 3800 körül volt , ugye integralt vga elvesz kb 256 mb.Semmit sem állitotam el , aida,vezérlőpultban mindenhol 64 bitnek írja az opredszert és ismétlem pár napja még rendben volt a ram mennyiség.Win 7 64 bit ultimate van rajta.Biosban megnéztem ott összeset 4070mb körül írja használhatónak 3800 mb körül.csináltam egy load default system de semmi változás.Mi nyűgje lehet.Tuti hogy 64 bites az Os és az integrált vga is csak 256 ra van állítva.2013. jan. 31. 14:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!