Rendszer hütö ventilátor CPU-ra?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy a rendszerhütö ventimet ráraknám a procihütöventi helyére.
Szóval. a cpu venti lenne hátul a táp alatt,a rendszerhütö meg a procin.
Azért gondoltam erre mert nekem a rendszerhütö ventim durván hangos,és ebböl gondolom hogy a fordulatszáma is több,és lehet hogy hatékonyabban hütene.
Szerintetek?Esetleg valaki csinálta már így?
2013. jan. 26. 21:35
1/5 anonim válasza:
Ez azért rossz ötlet, mert a nagy hang, nem feltétlenűl jelenti azt, hogy gyorsabban is pörög. És a gyorsabb pörgés sem feltétlenül jelenti azt hogy jobban hűt. Kivéve ha ugyan akkora méretű, és formájú hűtőről van szó.
2/5 A kérdező kommentje:
A cpu ventijén kisebbek a lapátok,és a rendszerhütö nagyobb picivel.
2013. jan. 26. 21:43
3/5 anonim válasza:
Meg próbálhatod nyugodtan. De szedj le egy SpeedFan-t, amivel tudod mérni a hőmérsékletet. Mert lehet hogy jobb lesz a hűtése a processzornak, de ezen ellenben pedig kevésbé fogja tudni kifújni a meleg levegőt a gépházból. Tehát ha az egyiken nyersz, a másikon veszítel. De figyelj arra hogy hogy volt eredetileg a venti. Tehát ki fújja a levegőt, vagy be. Illetve rá a proci hűtőre, vagy el.
4/5 A kérdező kommentje:
Áhh inkább nem próbálkozok. :)
Nyáron úgy is tervezek egy Freezer 13-at vagy valami hasonló árkategóriájú hűtőt venni,az tuti jó lesz a nyári meleg ellen.
Köszönöm a válaszokat és ment a zöld :D
2013. jan. 27. 13:34
5/5 anonim válasza:
Szívesen:) Az egy iszonyat jó hűtő. De majd figyelj a kompatibilitásra=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!