Q9550 + GTX650 vagy platformcsere 750k Athlon + GTX650?
Figyelt kérdés
Ha platformcsere akkor E5700, ram, alaplap mehet a bontóba2013. jan. 25. 17:53
1/7 lambo96 válasza:
Platformcserevel mindenkepp jobban jarsz. Mar csak a jovore nezve is. Nem feltetlenul mennek a kukaba. El is lehet adni.
2/7 A kérdező kommentje:
de most azért én nem szeretnék cserélni platformot ha ugyan annyi FPS-em lenne és számomra ugyan olyan gyors, inkább ez érdekel legfőképp hogy kiadás a semmiért?
2013. jan. 25. 18:13
3/7 anonim válasza:
Én azt mondom ne cserélj még egyelőre, viszont gtx650 helyett hd7770 legyen(hasonló ár mellett nagyobb teljesítmény).
4/7 anonim válasza:
Bárhogy is döntesz ne gtx 650-öt vegyél mert hd7770 áron adják és nem tud annyit. Főleg ha véletlen 2gigás verziót nézel mert akkor abból már 650 ti is van ami már pl. megéri az árát.
5/7 A kérdező kommentje:
1440*900as monitorra menne, jaja láttam 7770-et 30ért és jó hűtővel, az is megfelel mert tápom van mellé rendesen
2013. jan. 25. 19:16
6/7 anonim válasza:
Tápokkal kapcsolatban vigyáz, nem az számít egy tápnál elsősorban, hogy hány wattos hanem, hogy a belseje minőségi cucc-e, vagy gagyi és még csak szükséges védelmekkel sem látták el.
Mondom ezt most azért mert bár érződik, hogy feltételezed amiért a 7770 árához képest egész erős, nem eszik egyáltalán sokat. Szóval ami a legjobb neki, az egy minőségi táp ami véletlen sem fogja megölni egy esetleges túláram vagy egyéb esetén :P
7/7 A kérdező kommentje:
chieftek CTG550w
2013. jan. 25. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!