Szerintetek mi a legjobb konfiguráció egy "Gamer PC"-nek?
A gépet kb.100.000Ft-ért fogom venni és az a kérdésem, hogy mi lenne a legjobb konfiguráció ebben az árkategóriában? A gépet játéra használnám, azon belül Battlefield 3 (Multiplayer)-re. Azokban kérnék főként segítséget, hogy mi lenne a jobb? nVidia vagy Radeon? Jah és lenne egy kikötés: i5 processzort szertnék, márha nem javasoltok jobbat, pl. : AMD
Monitor, billentyűzet, egér van, csak maga a PC kell.
Az lenne a legjobb, ha komplett konfigorációt adnátok, előre is köszönöm!
az intel processzorok sokkal drágábbak, pedig az AMD jóval felülmúlja teljesítményben és olcsóbb is.
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Tény hogy olcsóbbak az AMD-k de nem jobbak, ezt még szerintem egy óvodás gyerek is tudja.
Viszont teljesen fölösleges egy gémernek i7 prociban gondolkoznia mert AMD-vel is még jónéhány évig elmegy bármelyik játék. amúgy pedig lassan itt a generációváltás,
Tudom neked sem tetszik, sok ilyen gondolkodású van hogy a drága a legjobb.
Nem az Athlonra gondoltam, az AMD legjobb procija bőven lepipálja az i7-t teljesítményben és árban(olcsóbb) is.
Bolond ismerősöm kipróbálta, összeállította a legjobb inteles és AMD-s gépet.
nem egyáltalán nem pipálja le az I7-et sőt még az I5-öt sem
a jelenlegi legerősebb asztali AMD CPU az FX8350
itt egy teszt. bár tény hogy néhány teszten sikerült megszorongatnia sőt el is verte az I7-et
De játék alatt már más a helyzet [link]
Csak érteni kell hozzá.
Az a tény hogy még mindig olcsóbb és jobban megéri azért, főleg hogy egy i7-es minek?
Alaplap: ASROCK FM2A55M-DGS
Processzor: AMD Athlon II X4 750 3.20GHz
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
Videókártya: Sapphire HD7770
Merevlemez: 80GB (system) + 500GB HDD
Táp: COLLERMASTER Elite Power 500W
Ez a konfiguráció hány FPS-t nyújt nekem BF3 multiban 1280x720 - low - medium - high - ultra
beállításokon?
Táp nem a legjobb választás.
Multit nem ismerem, de akkora felbontásban nem lesz gondod. :)
Mediumon tuti 30 fölött lesz. ilyen felbontásban még talán ultra beállításokkal is.
Amúgy 20 körül már lehet kapni használtan Phenom CPU-t is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!