Hardveraprón keresgélj. Ennyiből még multimédiás se jön ki.
2012. dec. 29. 22:33
2/18 anonim válasza:
Ilyen áron nem kapsz gamer konfigot. Még az irodai gépekből is egy rosszabb fajta jönne ki. minimum 80-90k kéne neked, hogy egyáltalán játszani tudj rajta, a gamer kifejezés pedig 150ezertől kezdődik.
2012. dec. 29. 22:34
3/18 A kérdező kommentje:
Ezesetben kiegészítem: a Minecraft, cod4 menjen rajta nagyobb akadások nélkül
2012. dec. 29. 22:37
4/18 anonim válasza:
Muszáj mindennek mindenhol gamernek lennie?
Mindenki gamer gépet akar, gamer gépe van...
50k-ból új gép úgy jön ki, ha mindenből megveszed a legolcsóbbat, és legelavultabbat.
2012. dec. 29. 22:56
5/18 anonim válasza:
Nos kérdező feladtad a leckét de ha nem vagy túl nagy igényű ennyi pénzből ezt lehet kihozni és nem is a legalja csak bíz az APU-erejében akkor kicsit komolyabb játékokkal is fogsz tudni játszani :DDD [link]
Amit #6-osan összelinkeltem viszonylag tűrhető konfig, játékra is alkalmas. Ennél jobbat szerintem 50k-ért nem kapsz.
2012. dec. 29. 23:12
8/18 anonim válasza:
"gamer konfig" alatt milyen alkatrészekre célzol pontosan?
Pl: házad,HDD-d van?
csak CPU,VGA,RAM,TÁP,Alaplap kéne ?
2012. dec. 29. 23:14
9/18 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen kicsi a keret akkor néhány szokásos dologról le kell mondani.
-ház nem feltétlenül kell,meg lehet oldani anélkül is
-tápból a legolcsóbb ami létezik
-optikai meghajtót kihagyod
-HDD-ből pedig szintén a legolcsóbbat.
Aztán alaplap,cpu,vga,ram már kijöhet,amin elszaladgál a cod4.
2012. dec. 29. 23:18
10/18 anonim válasza:
"tápból a legolcsóbb ami létezik" na ez nem így van mert lehet kapni már 3,5k-ért is tápot de azok könnyen hazavághatják a rendszert akár pár nap alatt is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!