Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Western Digital merevlemez...

Western Digital merevlemez recseg ropog?

Figyelt kérdés
szóval elvittem az egyik haveromhoz a merevlemezem felmásolni neki pár játékot mert nem volt pendrive ja náluk fel másoltam a játékot addig nem volt semmi baja de mikor már haza hoztam és rá egy 30 percre beraktam a számitógépembe a merevlemezt furcsa recsegés ropogást hallottam és nem halkan csinálta először is nem ismerte fel a merevlemezt de aztán 2 odik inditásra csak sikerült neki fel ismerni de a bios sokáig töltött rá és mikor inditottam volna rajta a windows-t egyszer azt irta ki hogy lemez olvasási hiba aztán pedig azt irta ki hogy a windows valami fájlt nem talált asziszem a hall.dll-t az lenne a kérdésem hogy mi lehet a baja a merevlemezemnek ? a válaszokat előre is köszönöm

2013. jan. 19. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

ha kattogott/kattog akkor tuti h meghalt a vinyó

esetleg kitudod menteni az adatokat ha szerencséd van

javításra meg nincs lehetőség

2013. jan. 19. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
igen ez jobb szó rá kattogott és még most is kattog nem is kicsit de sajnos ahogy most bele probáltam nem ismerte fel a winyót áhh :S nem baj mert van újjabb csak úgy a szivemhez nőtt
2013. jan. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!