Az aknakeresőnek mi a gépigénye? Elfutna ezen a configon?
Figyelt kérdés
Alaplap: [link]
Proci: [link]
VGA: [link]
RAM: 2X [link]
Táp: [link]
Merevlemez: [link]
SSD: [link]
2013. jan. 18. 13:24
1/29 Osynho válasza:
Ha kicsit húzol rajta, igen. De én azért valami komolyabb vasat tennék alá.
2/29 A kérdező kommentje:
Értem, ha veszek még 1 7970-et aztán crossfire-be összekötöm a két kártyát + még 16gb ramot is beteszek hogy 32gb legyen?
Úgy elfutna szerinted legalább mediumon??
2013. jan. 18. 13:32
3/29 anonim válasza:
ezért én egy forintot nem adnék.
4/29 anonim válasza:
#1 Most miért hülyíted? :)
Az aknakereső praktikusan mindenen elfut amire operációs rendszert lehet telepíteni.
5/29 Osynho válasza:
Utolsó: talán mert a kérdésből az irónia úgy süt, hogy kb elolvad a monitorom. Csak értelmezni kellene... :)
6/29 A kérdező kommentje:
Srácok de most komolyan válaszoljatok már légyszíves, mert össze kell írnom apának a listát, hogy milyen gépet szeretnék!
2013. jan. 18. 13:35
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
Idejössz villogni, hogy apuci milyen gépet vesz neked? Mekkora szánalmas vagy...
9/29 anonim válasza:
Ha rendesen válaszolok, és privátban megadom az elérhetőségeimet, akkor nekem is vásárolsz egy ilyen kaliberű / vagy gyengébb / általam választott számítógépet?
"Egyébként jó lesz ez a gép, az aknakeresőt még egy 15 éves ramaty gép is elviszi , szóval király géped lesz. "
10/29 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert nem ismerlek :S De a bátyám azt mondta, hogy majd stream-eljük neked az aknakeresőt ( jelentsen az bármit is :S ). Azt mondta apa egyépként hogy belefér a crossfire 7970 is szóval azt vesz nekem. :)
2013. jan. 18. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!