Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy néha a laptopom,...

Mitől fagy néha a laptopom, és miért ilyen lassú?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Acer Extensa 5635Z típusú laptopom, kb 3 éves. A helyzet az, h eléggé csiga a gép, többször le is fagy. Először nem tudtam mire vélni, mondom lehet h vírus, vagy vmi egyéb gondok. Vírus nem volt, valamint több ilyen pc javító progival is megnézettem, de ugyanaz a gondja. Hát mondom, akkor újratelepítés. De még mindig lassú, fagy, pedig nem játszok rajta, az alap mappákat lassan nyitja, feladatkezelőről nem is beszélve, + a gép is lassan bootol.... A gép nem lenne rossz, tehát pöröghetne, mert lenne mitől. 2 giga ddr3as ram volt benne, ehez toldottam + 2 gigát, tehát 4 giga van benne. + inteles dual proci. A memóriával talán annyit elértem, h nem fagy le annyiszor, de így is lassú. Aztán bementem egy infóboltban megkérdezni, h ez mitől lehet, és azt mondták több oka is lehet, közte a merevlemezt is megemlítették.

Hazajöttem, letöltöttem a HD Sentinel programot, ami elvileg kiírja a merevlemez állapotát. Itt talált 50 szektorhibát, 36% a kondicionáltsága, meg egy fél éve van még a merevlemeznek a progi szerint. Most az lenne a kérdésem, hogy ha vennék bele egy új hdd-t, akkor megoldódna a problémám, vagy vmi egészen más miatt lassú a gépem??

2013. jan. 19. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:

"50 szektorhibát, 36% a kondicionáltsága" - tényleg ki kellene cserélned.

Azután jöhet egy tiszta Op.rendszer telepítés.

Csodát fogsz látni.

2013. jan. 19. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Azert homersekletet is nezz.

Ennyi ido utan meglepodnel mik vannak a lamellak kozott.

2013. jan. 19. 11:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :) Így már tudom mit kell tennem :))
2013. jan. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!