Miért dob kék halált a RAM miatt a gép a Windows töltésekor?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam kettő Kingmax 4GB DDR3 1333Mhz es ramot. Beraktam a gépbe és ahogy töltene a windows már az elején leáll bedob egy kékhalálos ablakot és újraindul.Bármit próbáltam cserélgettem a slotokban mindenhogy rossz volt.A régi ramokkal rendesen működik.(Az 2db 2GB DDR3 1333Mhz ram)
Alaplapom: Asus P7P55 LX
Ezek a ramok: [link]
Kékhalálról kép:
2013. jan. 19. 13:12
11/13 csacsi2 válasza:
Sajnos fogalmam sincs ez az üzenet túl általános. Lehet akár az is hogy a táp nem bírja,Hibás az új memo.kártya,alalplapi kompatibilitás stb.
A win amúgy is érzékeny a hardvercserére.
Próbáltad már 1-régi 2gb és egy új 4Gb verzióban?
ha úgy jó akkor sok a gépednek a 8GB.
Talán ahol vették neked ott bővebb felvilágosítást adnak miután kicserélik neked....
12/13 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem a gépet az sem oldotta meg, Windows 8al is kipróbáltam de ugyanúgy nem ment.Valami az alaplappal nem kompatibilis vagy már tényleg nemtudom.
2013. jan. 20. 14:01
13/13 A kérdező kommentje:
A ramok működnek kipróbáltam egy másik gépben ott rendesen mentek!
2013. jan. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!