Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook Windows 8-cal?

Notebook Windows 8-cal?

Figyelt kérdés
Sajnos az asztali gépemben csak 1 GB ram van, így a net már elég lassú az XP-vel, hiába van gyors netünk. Kitaláltam hogy vennék egy laptopot amin hasítana a net. Kinéztem egy HP gépet a notebook.hu-n, 120 ezerért és Windows 8 -as van rajta. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mind a gép mind az oprendszer, mind a kettő együttműködésével kapcsolatban minden érdekelne.
2013. jan. 18. 16:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Róla van szó egyébként:

[link]

2013. jan. 18. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Magával a géppel nincsen baj, de a win8 igazábol a windows phone op laptopra át optimalizálva. Ha nem vagy nagy hardveres, és tényleg a netezés amire igazán kell akkor tökéletes.
2013. jan. 18. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

csodálkozom h sz.r a proci meg a vga, de a 8 giga ram ott van... :D :D Érdekes, na mind1.

Am 1, a HP laptopok nagyon királyak, nyugodtan nézegetheted őket

2, a Win 8 is remek, a metron kivül semmibe nem különbözik a 7től, az asztal ugyanaz.. a start menün kívül. Én is azt használom, és nagyon bejött

2013. jan. 18. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
hát ez nekem is feltűnt,h szar proci és 8 gb ram. de amit 111,111 ft-ért reklámznak abban is 8 gb van és 1,6-os proci :D az úgy gáz?:D azért nézegetek ilyen nagy memóriás gépeket amúgy mert asztali pc-m hiába 3 ghz-es, csak 1 giga ram, és szerencsétlent még a virusirto is megfogja, már netezésre se jó
2013. jan. 19. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az addig ok!!! Csak memóriát laptopba tudsz rakni :D És ez még nem is a legdrágább, hisz néhány ezerért rakhatsz bele 2-4 gigát. Viszont a proci meg a gép agya, ami gondolkozik, végzi a számításokat :) Ha ultra sz.r a proci, lehet ott 16 giga ram is, fagyni nem fog, de lehet h lassú lesz
2013. jan. 19. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi a segítséget. Akkor nézek inkább 4 giga rammal, de erősebb procisat.
2013. jan. 19. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

processzornak keress egy olyat, ami i3-as vagy i5-ös. Azok sokkal gyorsabbak. 4 giga ram tökéletesen elég mindenre. Videókártyának meg ha nem játszol akkor elég az intel HD3000, vagy valami hasonló intel, de az se baj, ha ATI Radeon vagy nVidia Geforce.

Az oprendszerről meg annyit, hogy a win 8 tényleg sokkal gyorsabban indúl, mint a 7 vagy az xp, és kevesebb ramot meg áramot fogyaszt a 7-esnél, úgyhogy a laptop tovább bírja vele, csak tényleg meg kell szokni a metro stílusú kezelőfelületet.

és gépeket nézegethetsz a laptop.hu-n és ha találtál megfelelőt akkor megnlzheted az argep.hu vagy az arukereso.hu-n, mert ott egy kicsit olcsóbban is meg lehet rendelni egy bolttól az adott modellt.

2013. jan. 20. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!