Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Packard bell notebook...

Van egy Packard bell notebook amit operációs rendszer nélkül vásároltunk. A windows 7-et szeretném telepíteni, csak azon a lemezen amin lenne hely, azt írja ki hogy csak NTFS partícióra esetén megy tovább a telepítés?!

Figyelt kérdés
Várom segítségeteket! Mit tudnátok javasolni?
2013. jan. 5. 21:37
 1/9 anonim válasza:
Formázd le NTFS-re és mehet! Bár szerintem ez magától is megcsinálja, ha továbblépsz.
2013. jan. 5. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyaluld le (formázd) a merevlemezt. A Windows 7 telepítő nem kínálja fel a formázást?
2013. jan. 5. 21:43
 3/9 A kérdező kommentje:
De,felkínálja.
2013. jan. 5. 21:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmilyen op rendszer nem jár hozzá.
2013. jan. 5. 21:46
 5/9 BeluDavid válasza:

Heló!

Nem tudom mennyire értesz a gépekhez, de szerintem a particionálás és formázás résznél kéne megformázni a merevlemezt.

Meddig jutottál a telepítéssel, bejött a Windows telepítő felülete vagy még a fekete kijelzősnél írja ki?

Azért kérdezem így mert nekem még ilyet nem írt ki telepítéseknél. Pedig elégérdekes dolgokat láttam már telepítésnél. :)

2013. jan. 5. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha felkínálja a formázást, akkor válaszd az NTFS fájlrendszert, és hajrá!
2013. jan. 5. 21:51
 7/9 A kérdező kommentje:
A windows 7 telepítése után jött be, a licensz elfogadása után felkínált két partíciót és amin elég hely volt ott ntfs alapú partíciót kért. Leformáztam és most tovább engedett a telepítésben. Remélem most már sikerülni fog.:)
2013. jan. 5. 21:55
 8/9 BeluDavid válasza:
úgy már sikerülni e kell.
2013. jan. 5. 21:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Most meg a wifi nem megy.. hol lehet esetleg bekapcsolni?
2013. jan. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!