Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz, hogy a laptop hűtő nem...

Igaz, hogy a laptop hűtő nem hűti le a gépet rendesen?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy hülyeségek az ilyen laptop alá tehető hűtő készülékek, merthogy hűt ugyan de az érzékelőt hűti csak le így kikapcsol a laptopban lévő és leégeti így az egészet? Vagy ez hülyeség?
2013. jan. 18. 00:54
 1/3 soccerway ***** válasza:
Ha a notebook alatt van egy venti, az biztos nem árt, már csak azért is jók ezek mert így a noti alja szellősebb lesz, néhány fokkal hűvösebb lesz így kicsit nőhet az élettartama is csodát persze nem kell várni.
2013. jan. 18. 01:58
 2/3 Komplikato ***** válasza:
Hát biztos én vagyok szkeptikus, de mind elméletben mind a gyakorlat alapján azt gondolom, hogy a legtöbb notebook hűtő nem ér semmit, és kétlem egy műanyag burkolaton keresztül hathatósan rásegíthet a hűtésre, még ventilátorokkal sem.
2013. jan. 18. 02:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A laptopok többsége alulról szívja a levegőt és oldalt nyomja ki.A felhasználók többsége valamilyen puha közegre teszi rá a gépét ezáltal a szívó oldali nyílást részben vagy egészben letakarják,megszüntetve a levegő áramlását és előidézik a hasznos füstök távozását a gépből.

Az ilyen magatartás megakadályozását segítik elő a tálcák akár ventilátorral vagy anélkül.A rossz szellőzésű túlterhelt gépeken ez sem segít,tudomásul kell venni hogy mire gyártották és annak megfelelően kell használni.Egy erős ofice gép játékra hosszú távon nem lesz jó a gamer laptop meg irreálisan drága.

2013. jan. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!