Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Toshiba laptop gyárilag...

Toshiba laptop gyárilag beépített webkameráját egy másik alkalmazás zárolja. Hogy tudom megoldani, hogy működjön rendesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Toshiba Satellite C650D-18E laptopom, amin majd egy évig tökéletesen működött minden, azonban pár hónapja a gyárilag beépített Chicony webkamera valami miatt nem működik. Indítás után kiírja, hogy: "Az eszközt másik alkalmazás zárolta". Windows 7 Professional 64 bites operációs rendszert használok, és a hivatalos toshiba oldalról töltöttem le a rendszernek és a laptop típusának megfelelő drivereket. Több külföldi oldalt is megnéztem és sok hasonló problémával találkoztam, de a megoldással még nem. A laptop újratelepítése sem vezetett célra, próbáltam. A webkamera drivert is akartam frissíteni, de a legújabb verzió van fent. Szóval, ha bárki tud valamilyen megoldást, kérem írja le nekem, hátha beválik.

Előre is köszönöm!

2012. febr. 4. 18:00
 1/1 anonim válasza:
Ugyanez a problémám Toshiba Satellite-tel, csak más verziószámmal:S olyanra gondoltam, hogy talán csatlakozási hiba, a monitor fel le hajtogatása miatt... ugyanis oylkor még a wifit is kilövi... vagy a por ellepte, ésd ez gátolhatja a csatlakozást... (én nemsokára takarítani fogom...), ha találsz megoldást, írsz nekem? én ennyit tudtam segíteni ezzel kapcsolatban:S
2012. aug. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!