Bekapcsolom a gépet fel pörögnek a ventilátorok 2mp és leáll a gép, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Régi 9 éves gépről van szó , én a tápra gyanakszom de sajnos nem tudom másik táppal kipróbálni a gépet.
Adatai:
CPU : AMD ATHLON XP-2200 mhz
RAM : Kingston 256+512mb ddr1
VGA : Ati Radeon 9600 XT
Táp : CODEGEN 400W (ezért is gyanakszom leginkább a tápra bár 9 év óta semmi baja nem volt )
2013. jan. 17. 21:00
1/8 anonim válasza:
Esélyes a táp.Esetleg nincs húzva a proci?
2/8 A kérdező kommentje:
portalanítás után lépett fel a probléma , az előtt is volt is volt h nem kapcsolt be a gép de akkor a ventilátor se pörgött fel , csak 10 percre rá kapcsolt be a gép de most csak felpörög 2 secre és ennyi
2013. jan. 17. 21:09
3/8 A kérdező kommentje:
procit nem húztam sose
2013. jan. 17. 21:09
4/8 anonim válasza:
Proci mikor volt ujra pasztázva?Esetleg takarítás közben nem mozdult el a hűtőborda a prociról?
5/8 A kérdező kommentje:
pasztázás már nagyon régen , kb 1 éve , de attól még elindulhat a gép 2 sec alatt csak nem melegszik fel annyira hogy lekapcsoljon
2013. jan. 17. 21:17
6/8 anonim válasza:
Figyelj csak nekem is ritkán előjön az ilyen probléma, nekem 5éves talicska gépem van (kicsit jobb mint a tiéd) , és minőségtelen szar táppal.
Szóval, húzd ki a gépet a FŐÁRAMBÓL 5-10 másodpercre, majd dugd vissza, nekem megjavul .
Sok sikert.
7/8 A kérdező kommentje:
probáltam de nem sikerűlt , de viszont ki tudtam probálni egy chieftec 500-as működő táppal , avval be se kapcsolt a gép.
2013. jan. 19. 12:50
8/8 A kérdező kommentje:
rájöttem mi a baja , a proci adta meg magát
2013. jan. 19. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!