Merevlemez probléma, eltűnt, mi a teendő?
Sziasztok. A napokban újratelepítettem a gépemet, felraktam a Windows 8-at, plusz beraktam a gépbe egy 80 gigás merevlemezt, ami előtte működött, sőt, a gép újratelepítésének napján is működött, azaz tegnap este láttam az adatokat rajta.
Ma bekapcsoltam a gépet, és nem tudom megnyitni a tartalmat. A Total Commander látja a meghajtót, azonban ha rá kattintok, azt írja, "Nincs ilyen meghajtó!"
A Partition Master nevű program képe, a legalsó, 3. Disk az eltűnt.
Hogy tudnám visszanyerni a merevlemezt, az adatokkal együtt? Nagyon fontos dolgok vannak rajta.
visszateszed az XP-t, vagy a WIN7-et.
(a 8 még nem megbízható, ezt minden WIN8 fórumon hangsúlyozzák. Talán, ha megjelenik hozzá az SP1 akkor érdemes lesz felrakni...)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Win98 óta bármely windows leghamarabb az első szervízcsomag után használható, addig egy selejt, meg sem érdemes nézni.
A win8 még béta teszt időszakban van. A Microsoftnak van a legnagyobb teszter bázisa: az összes felhasználó, aki a "kiadott" verziót használja, valójában béta teszter...
Hm, akkor mindenképpen tegyem vissza a biztos Win7-et? Más mód nincs? Azért a merevlemezt csak láthatná.
Köszönöm a válaszokat azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!