Van itt egy hardver zseni?
A problémám eléggé összetett és bonyolult. Én is értek a gépekhez, de ezt nem tudom megoldani.
A problémáim a következők amit időrendben írok le
-Van egy gépem inteles (amit használok is) de most váltani szeretnék amdsre így 2 gépből tettem össze egyet.
-az inteles gépem alaplapja integrált vidókártyával van "felvértezve" így tehát videókártya sem volt benne. Az amds gépem lapjába nincs integrált garfikus kártya így vennem kellett egy pcie-es kártyát(amire ma került sor)
-tehát, beletettem az amds gépembe a ma megvásárolt kártyát és nem működött még csak annyira sem, hogy a biosig eljussak.
-ezt követően kivettem és átraktam a inteles gépembe a videokarit amin szintén van pcie slot.
-így sem működött a dolog a probléma ugyanaz volt mint a az előző gépnél, gondoltam a biosba biztos be van állítva h intvga, így a csatit átdugtam a alaplapi csatlakozóba és kihúztam a pcie karit, és a probléma ugyanaz telejesen mint az előzőeknél.
Tehát ott tartok, h se intel se amds gépem nem műkszik és nem értem, h az inteles integrált kártya miért nem indul el.
UI: a videókari szinte biztos h jó!
ha valakinek van valami ötlete szívesen meghallgatom.
de mi zárta ki amugy azt hogy a rossz vagy nem kompatibilis vga tönkre tette alaplapot (netán mást is)
és ennyi utókag már nem tudsz mit teni javitani vagy cserélni kell amit kinyirt...
Közveszélyes Kontár
nem zárta ki semmi, viszont a baj csak annyi, hogy ettől félek! :/
nickki
sajnos nem, mint írtam még a biosig sem jutok el.
jól jönne egy alaplapi leírás. Lehet cd-ről esetleg flopy -ról kell telepíteni a vezérlőt.Ha a bios tönkrement kuka.Próbáld lefrissíteni.
Vidd vissza cseréltesd le, esetleg tetettesd be velük.
Azt furcsálom, hogy nem ad sípjelet, ezért gyanakszom a biosra.
Jumperelést nem tudom hogy van leírás hiányában, de nem mindegy hova irányít, vagy épp nulláz.
ami neki bejött:
... könyv szerint.
- Áramtalanítás
- Akkumlátor kivesz
- Jumper átrak 1-2-ről 2-3-ra 10 sec-ra
- Jumper visszarak 1-2-re
- Akkumlátor visszarak
- Áram alá helyezés
- Újraindítás
- És minden defult lett
- Ujraindítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!