Illes Norbert kérdése:
Miért folyamatosabb a kép xboxon mint pcn?
Figyelt kérdés
Xbox360 on minden 30 fps el megy de ha pcn lekorlátozok egy játékot 30 fps re az nem annyira folyamatos mint xboxon? Ezt úgy próbáltam ki hogy olyan játékot korlátoztam le ami megy nekem folyamatos 60 fps el így 30 ra korlátozva folyamatosan 30 fps . Korlátozásra msi afterburnert alkalmaztam.2013. jan. 17. 11:08
11/11 A kérdező kommentje:
Mit aánlasz hogy tudnék vele jól játszani? Amugy ezért halt meg a pcs ág. Most gondolj bele azért nem vessz meg már sennki szinte egy pc játékot mert fogalma sincs hogy hogy fog menni lehet felrakja és szarrá laggol az az egész. Az érdekes hogy egy hd6870 et medium beálitáson 99% pörget hd ba de visszont very high on pedig 50-70 % on. Hogy van ez ? mediumhoz nagyobb kártya kell mint high on?
2013. jan. 17. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!