Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a táp jobban...

Szerintetek ez a táp jobban megéri mint a sok ipari hulladék?

Figyelt kérdés

Róla lenne szó, egy Gigabyte 450W-os táp. 8 cm ventije ez a baj, de lehet megbízhatóbb is.

[link]

2013. jan. 13. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Lehet nagy hülyeséget mondok, de ha 5-6000 forint körül kapható jó minőségű táp, ki adna 10-15 ezret egy HEXA-ért, vagy egy Chieftec ctg-ért?"

És akkor egyesek miért adnak 30K-t is 400/450-es tápért ha ott van 10-ért a hexa/ctg?

"2 év garancia, meg azért csak Gigabyte."

A giga nem gyártja a belsőt, ez valami gyenge minőségű acbel gyártmány lesz, kerülendő.

2013. febr. 20. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:

"És akkor egyesek miért adnak 30K-t is 400/450-es tápért ha ott van 10-ért a hexa/ctg?"

Áruld el kérlek a nagy titkot (ha tudod), mert biztosan nem azért, mert sok a pénzük... ;-)

2013. febr. 21. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Hú, jó lenne tudni honnan kéne építkezni. Gondolom az oké, hogy a névleges teljesítmény magában sokat nem mond és az is oké, hogy a CTG/Hexa belépőkategória(igaz itt gyk-n van olyan állítás mi szerint a hexa belépő a CTG közép, de ez kicsit vicces szerintem).

A kérdésedre a válasz olyasmik mint pl minőség, hatásfok, zajszint stb.

2013. febr. 21. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

#13: Tápok tekintetében egyetértek veled.

Ezek (ctg,hexa) valóban csupán a "legalább" szintet képviselik, a 30 körüli tápok jó ár/érték aránya az, amit kétségbe vonok. Elismerem természetesen annak lehetőségét, hogy vannak, lehetnek kivételek. Sőt, aki megengedheti magának a jobb,drágább tápot, vegye azt.

Kinél szempont az ár, zárva a bazár.

UI: Én egy Ctg-550P lúzer (vagy júzer?) wok.

Spéci fikációi:

minőség: pont jó

hatásfok: épp elég

zajszint: kussol

zsinór: hosszú

dugó: mindenféle

színe: gagyi

alakja: szögletes

tartósság: 4 csavar

ára: karácsonyra kaptam

2013. febr. 21. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:

"a 30 körüli tápok jó ár/érték aránya az, amit kétségbe vonok. "

Jó ár/érték arányt hol írtam én? :)

Amúgy eléggé leegyszerűsítetted, de emberenként eltérőek lehetnek a szempontok, kinek mi az igénye, na meg mit enged a pénztárcája.

2013. febr. 21. 21:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam egy Xilence 350W-os tápot egyenlőre jó :) Sose hallottam xilence-ről de már nincs kedvem tápokkal vesződni mert rámegy az életem. :D 30k én nem adok ki érte... max 10-12..
2013. febr. 22. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!