Szerintetek ez a táp jobban megéri mint a sok ipari hulladék?
Róla lenne szó, egy Gigabyte 450W-os táp. 8 cm ventije ez a baj, de lehet megbízhatóbb is.
"Lehet nagy hülyeséget mondok, de ha 5-6000 forint körül kapható jó minőségű táp, ki adna 10-15 ezret egy HEXA-ért, vagy egy Chieftec ctg-ért?"
És akkor egyesek miért adnak 30K-t is 400/450-es tápért ha ott van 10-ért a hexa/ctg?
"2 év garancia, meg azért csak Gigabyte."
A giga nem gyártja a belsőt, ez valami gyenge minőségű acbel gyártmány lesz, kerülendő.
"És akkor egyesek miért adnak 30K-t is 400/450-es tápért ha ott van 10-ért a hexa/ctg?"
Áruld el kérlek a nagy titkot (ha tudod), mert biztosan nem azért, mert sok a pénzük... ;-)
Hú, jó lenne tudni honnan kéne építkezni. Gondolom az oké, hogy a névleges teljesítmény magában sokat nem mond és az is oké, hogy a CTG/Hexa belépőkategória(igaz itt gyk-n van olyan állítás mi szerint a hexa belépő a CTG közép, de ez kicsit vicces szerintem).
A kérdésedre a válasz olyasmik mint pl minőség, hatásfok, zajszint stb.
#13: Tápok tekintetében egyetértek veled.
Ezek (ctg,hexa) valóban csupán a "legalább" szintet képviselik, a 30 körüli tápok jó ár/érték aránya az, amit kétségbe vonok. Elismerem természetesen annak lehetőségét, hogy vannak, lehetnek kivételek. Sőt, aki megengedheti magának a jobb,drágább tápot, vegye azt.
Kinél szempont az ár, zárva a bazár.
UI: Én egy Ctg-550P lúzer (vagy júzer?) wok.
Spéci fikációi:
minőség: pont jó
hatásfok: épp elég
zajszint: kussol
zsinór: hosszú
dugó: mindenféle
színe: gagyi
alakja: szögletes
tartósság: 4 csavar
ára: karácsonyra kaptam
"a 30 körüli tápok jó ár/érték aránya az, amit kétségbe vonok. "
Jó ár/érték arányt hol írtam én? :)
Amúgy eléggé leegyszerűsítetted, de emberenként eltérőek lehetnek a szempontok, kinek mi az igénye, na meg mit enged a pénztárcája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!