Miért mondják azt hogy az AsRock alaplap egy ipari hulladék?
ugyanígy vagyok én is
lehet hogy az esetek 6%ában elromlanak 5 év múlva
a többieknek jó még 15évig
6 év??????
Vettem egyszer egy AsRock alaplapot 2 héten belül 3x-or vittem vissza, majd a 4. alkalommal már kimerült a garanciakeret. Ettől függetlenül vannak jól sikerült darabok de sajnos van ipari hulladék is...
Egyébként nincs bajom vele de ezután nem mernék AsRock-ot venni.
azért, mert akik mondják, azokna ka 90%-a csak álmodozik a drága alaplapról, nincs neki, max vmi ócskaság, ami a netre jó csak
am meg a tesztelők, ha nem ingyen adnák nekik a cuccot, akkor maradnának a kőkorszaki gépüknél...
ne félj semmit, ha tapasztalatból beszélnének az emberek, akkor az alaplapok már fele ennyibe se kerülnének, mert az olcsó asrockot veszik az emberek
lepontozhattok, nem érdekel, de szerintem minden alaplap egyforma, max egy kis különbség van köztük, de az nem számottevő
20:44
Nos ebben van igazság de azt lásd be az MSI és ASUS lapok közül kevesebb a selejt. Vannak más gyártók mint a Gigabyte ami egyre jobb cuccokat árul.
Igazából nekem 5 éve megvan AsRock 775i65G és ennek a dobozára is rá van írva xD
szal nem értem mért kell lehordani
egész jó kis lapokat gyárt
meg egyébként is nem mindenki olyan gazdag mint egyesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!