Miért mondják azt hogy az AsRock alaplap egy ipari hulladék?
"meg egyébként is nem mindenki olyan gazdag mint egyesek"
Ja. Csak amikor valaki 150-et költ a cuccokra, mindezt beleteszi egy ALSÓ kategóriás alaplapba és rak mellé egy ~4000Ft-os tápot, majd csodálkozik két hét múlva hogy nem jó semmi, akkor jön kérdezni :D
ASRock az, amit ASUS néven már nem lehet eladni. Skoda vs Volkswagen. Melyik a jobb?
lehet h neked van pénzed olyan drága cuccokra.nem mindenki olyan szerencsés mint te.
ha neked van kvasok pénzed akk örülj neki
De nem érted... Elkölt 150 ezret nem kevés itteni kérdező Phenom X4 meg 5770-re, és mindehhez beletesz egy gagyi tápot ami 90% eséllyel hazavágja az egészet két hónap alatt.
Ha választanom kéne egy Asrock és egy ASUS között, akkor az elvileg kisebb tudású ASUS-t venném 1-2 ezerrel többért. Az észhez nem kell pénz.
lehet h neked van pénzed olyan drága cuccokra.nem mindenki olyan szerencsés mint te.
ha neked van kvasok pénzed akk örülj neki
+2000 ft olyan hatalmas összeg?????
a-a de mondom már 5 éve megy hibátlanul :P
csak tápot kellett cserélni mert zúgott
nekem is a táppal volt a gond mert baromira kerregett
de a lap már jó min. 4 éve
Alacsony árkategóriájú lapok, előnyűk az áruk mellett az, hogy szinte csak ők csináltak olyan kombó megoldásokat, amin egyszerre van DDR2 és DDR3, vagy agp és pci-x egyszerre. Emiatt ideális azoknak, akik csak egy alkatrészt cserélnének, nincs pénzük teljes gépcserére.
Hátrányuk a fapadosság, és az, hogy olcsó komponensekből vannak.
Rendkívül kedveltem a via chipseteket rajtuk, rengeteg dologgal nem működtek együtt, volt olyan, hogy ismerősnek az asrock lapja ide vinyóval üzemelt, vett mellé egy satás vinyót, amit random látott a lap. Napokba telt, amíg rájöttem, hogy bekapcsolás után nem látja, de reset után már észreveszi. Azt hittem sírok.
A gyerek azóta is úgy használja a gépet, hogy bekapcs után azonnal reset, utána megy rendben.
Ahogy olvasom a teszteket, véleményeket, mostanság már jobb cuccaik vannak, támogatásban és beállításokban is egész tűrhetőek, és még mindig jó áraik vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!