Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak hogy kilépjen...

Mit csináljak hogy kilépjen Store Mode-ból?

Figyelt kérdés
Egyszer egy nap a valamit megnyomtam a Samsung SyncMaster monitoromon amely ezután ha valamit módosítok pl Fényerő kb 15 mp múlva fekete képernyő és vissza állít mindent és a képernyőn egy Store Mode felirat jelenik meg ... Mit csináljak hogy úgymond "kilépjen" ebből a Store Mode-ból ... Előtte nem volt ilyen csak amikor valami két gombot megnyomtam rajta.

2013. jan. 13. 10:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

csinálj egy visszaállitást: be-és visszaáll > visszaállítás> A képminőség és a színbeállítások gyári alapbeállításainak visszaállítása > nem > igen , igenre katttincs.

Ha esetleg a nyelv is visszaállítodna angólra akkor a >setting/reset>language menűnél megtalálod a magyar nyelvet

2013. jan. 21. 22:07
 32/36 anonim ***** válasza:
ja azt nem mondtam hogy a felhaszálói kézikönyvet ahonnan letöltöd az 1.33Mb vagy az 1.39Mb méret alatt lévő kis ikonra kattincs akkor csak a weblapodon nyitja meg.
2013. jan. 21. 22:17
 33/36 anonim ***** válasza:

a (még) szó lemarad a mondat elején,

ja azt nem mondtam még... XD

2013. jan. 22. 14:50
 34/36 A kérdező kommentje:
Ezt a menü>be- és visszaáll.>visszaállítás dolgot már próbáltam, de az a baj hogy hiába állogatok bármit, mert ahogy megnyomom a menü gombot kilép store mode-ból (fekete kép, visszajön a kép) tehát amit elállítok azt csak a store mode-on kívül és ezek után simán visszalép a store-ba.
2013. jan. 22. 16:13
 35/36 anonim ***** válasza:
Átböngészted a magyar használati útmutatót amit kűldtem?
2013. jan. 22. 18:07
 36/36 anonim ***** válasza:

van itt a kézikönyvben ilyen rész, kapcsold ki a képernyő zárt és utána nézd meg hogy tutsz e fényerőt,szint, szélesitést,stb.

* Képernyőzár

A funkció lezárja a képernyőmenüt, így az aktuális beállítások maradnak érvényben, és más

felhasználó nem változtathatja meg azokat.

Világít: A képernyőzár funkció a MENU gomb megnyomásával és 5 másodpercig tartó

nyomva tartásával kapcsolható be.

Ki: A MENU gomb újbóli megnyomásával és 5 másodpercig tartó lenyomva tartásával kikapcsolhatja

a képernyőzár funkciót.

A fényerő és a kontraszt még bekapcsolt képernyőzár funkció mellett is állítható,

miként a [ ] igazítási funkciója is.

2013. jan. 22. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!