Mit csináljak hogy kilépjen Store Mode-ból?
itt egy link a monitor kezelési utmutatojárol. a vonalkód alatt van egy rublikába magyarul irva, hogy Töltse ée a(az) samsung syncmaster 931 bw kézikönyvet.
tölsd le ha van pdf fálj olvasőd akkor azzal meg tudod nyitni miután letöltötted,ha nincs akkor az Adobe reader XI pdf fálj olvasót tölsd lr éd telepísd fel.
bocs a helyesirási hibákért.remélem azért érthető amit irtam:)
de mondom ha megadod a pontos tipus és modelszámot akkor pontosabb kézikönyvet keresek hozzá. de amit kűldtem linket azon az oldalon is beirod a pontos tipust ,hátha kiadja a találatot
Itt egy megoldás a problémára Store mode(Üzleti,bolti mód)
igaz ez samsung tv készűlékre irja, de ugyan úgy meglehet a monitoron is csinálni a leirtak alapján.
de közben megprobálok kézikönyvet keresni hozzá
Na itt egy angol nyelvű kézi köny az összes felsorolt tipusra jó, ( a tiedére is). PDF fáljt telepíts a gépedre vagy a böngésződbe ,hogy megtud jeleniteni ezt a kézi könyvet.de én is át böngészem azér.:)
probáld meg Reset-elni hátha helyre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!