Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak hogy kilépjen...

Mit csináljak hogy kilépjen Store Mode-ból?

Figyelt kérdés
Egyszer egy nap a valamit megnyomtam a Samsung SyncMaster monitoromon amely ezután ha valamit módosítok pl Fényerő kb 15 mp múlva fekete képernyő és vissza állít mindent és a képernyőn egy Store Mode felirat jelenik meg ... Mit csináljak hogy úgymond "kilépjen" ebből a Store Mode-ból ... Előtte nem volt ilyen csak amikor valami két gombot megnyomtam rajta.

2013. jan. 13. 10:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
olvastam olyat hogy tarsd benyomva a nemű gombot hosszam, amig megjelenik valami,ird le mit jelenitet meg akkor,
2013. jan. 21. 15:14
 12/36 anonim ***** válasza:

Elég sok infót küldtem, végig probálgatad ezeket?

megnéztem én is az angol nyelvű kézi könyvet hát kevés infó van arról hogy ezt a problémát hogy old meg. vagy mondom beviszed egy számtech boltba ahol javitanak is és szerintem ingyen megnézik ezt a kis problémát, pik pak végigmennek a monitor menűén és kikapcsolják azt a funkciót

nézelődőm még de így láthatatlanba nehézz. ott kéne személyesen lennem hogy végigböngészem a menűt.

2013. jan. 21. 15:21
 13/36 A kérdező kommentje:
Ha lenyomom a menüt vagy akármilyen menügombot a képernyő sötétre vált kb 5 mp-re. Ilyenkor nincs store mode-ban de 10 mp után ismét fekete kép és store mode felirat.
2013. jan. 21. 15:23
 14/36 anonim ***** válasza:
NA figyelj amit az elöbb irtam , tarsd benyomva a menű gombot amig el nem sőtétedik a kép. és mikor vissza jön a kép akkor szöveg nélkűl jön vissza, ekkor elvileg kilépet a store mod-ból
2013. jan. 21. 15:45
 15/36 anonim ***** válasza:
5mp után miután visszajött a kép, elengeted a menű gombot?
2013. jan. 21. 15:50
 16/36 A kérdező kommentje:
Megnyomtam, lenyomva tartottam, elsötétült, visszajött, felengedtem, 10 mp után ismét store mode.
2013. jan. 21. 16:02
 17/36 anonim ***** válasza:
aham jo okés. irok levelet a samsung magyar honlapjára ez ügyben, hátha jobban tudnak segíteni.
2013. jan. 21. 16:09
 18/36 anonim ***** válasza:

na itt egy megoldás egyebesen a gyártótól:

csináld a műveletett végig

Kérem, állítsa a távirányítón levő source, forrás gomb és a navigáló nyilak segítségével a forrást TV-re. Ezután lépjen be a készülék menüjébe a következők szerint: Menü – Beállítások – Plug and Play indítása (jelszó - 4 darab nulla). Amikor a készülék rákérdez, hogy üzleti vagy otthoni üzemmódot szeretne használni, kérem, válassza az otthonit.

2013. jan. 21. 16:30
 19/36 anonim ***** válasza:

a távirányítos szöveget azt hagyd ki,

mert ez a megoldás tv-re és monitorra jó

2013. jan. 21. 16:31
 20/36 anonim ***** válasza:
irj ha sikerűlt:)
2013. jan. 21. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!