Mi lehet a baj? (Kékhalál)
Szóval annyi lenne a dolog, hogy Játszottam a COD Black ops játékkal és egy idő után a játék befagyott és kékhalállal kilépett!
Stop 0x0000116 hibakóbbal!
videókártya hibának gondolom, ahogy a fórumokon olvastam!
Esetleg lehet az a baj, hogy nem kap elég áramot a kártya, mert azt írták a dobozára, hogy 400 watt vagy nagyobb kell hozzá!
És nekem csak egy 400 wattos tápegységem van a gépbe!
Konfigom:
alaplap: ASRock N68 vs3-fx
Proci: AMD athlon II x2 270 2x3.4 ghz
ram: 2gb DDR3 Corsair
Samsung 160 gb sata HDD
Sony nec Optirac DVD Író
Sapphire HD 4670 1gb DDR3 vga
Előfordulhat, hogy a tápegység kicsi ehhez a konfighoz?
Ugyan már kérlek a tápegységnek ehhez semmi köze sincs.
Ami a gond az a videokártya.
Játék közben a játék ahhoz hogy teljesen ki tudja használni a kártyád a drivert használja ami jelen esetben hibás.
Az a hibakód az ati kártyád driverhibájára utal.
Gondolom te is hallottad hogy az ati/amd sohasem tudott egy normális drivert kiadni.
Drivert kell frissíteni, ha nem jó akkor rendszerújrarakás, majd driver telepítés, ha mindig fenn áll a hiba akkor új videokártya kell, és lehetőleg ne ati.
Persze, persze hisz ezt magyarázom.
Ahhoz hogy neked a Black Ops-ot vigye ez a gyenge kártya HDMI-n keresztül ráadásul ahhoz kell egy vezérlő program(driver).
Ha ez a program sz@r akkor a géped nem tud mit csinálni mint hogy kékhalállal távozik.
Ajánlatos a driver frissítés vagy az új kártya megvétele.
Ez a videokari amúgy is elég gyenge darab.
De ami fontos hogy DRIVER HIBA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!