A gépem minden játéknál kék halált kap. Ez a hiba kód: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. Főleg wold of tanksnál írja ki. Valaki leírná a megoldást? Ha egyszerűen meglehet oldani, akkor leírná valaki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:50
1/5 anonim válasza:
Én legutóbb egy merevlemezhibás gépnél kaptam ezt a hibát. De utalhat memóriahibára is.
2/5 wasteerr válasza:
Ez bizony valószínűleg merevlemez hibára utal. A futtatásba írd be a következőt: chkdsk /r
Ez leellenőrzi a merevlemezedet, és ha hibát talál, akkor a merevlemezzel lesz a gond!
3/5 Darth NewL válasza:
Érdemes megnézni, nem melegszik-e valami nagyon.
Ha igen, géptakarítás.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Mindegyik segített de csak annyit hogy most kicsit több ideig működik.
2013. aug. 23. 09:37
5/5 Nincsközödhozzá válasza:
wasterr nekem azt irja hogy azt a programot amit leirtál másik fálj használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!