AMD videókártya hiba? SEGÍTSETEK!
Az nem lehet gond, hogy ha jól sejtem olyan gépről van szó, amiben integrált Intel HD videó vezérlő is, ami nem terhelt állapotban átveszi a feladatokat a Radeon HD7760M-től?
Mert akkor itt az intel chipsetet és grafikus vezérlőt mindenképpen fel kell tenni, és lehet még egyéb segédprogram is szükséges amit a DELL-től le kéne tölteni, hogy az átkapcsolás gond mentesen megtörténhessen.
Egyébként régebben nem lehetett az ATI/AMD oldaláról VGA drivert tenni sok notebookra, nem lehet csak a DELL oldalán lévő megy fel eleve?
Catalyst Control Centerhez meg W7 esetén nem árt egy .NET framework 4.5-öt telepíteni.
"Próbáltam más féle driverrel a Dell veboldaláról de semmi. "
Ezt nem értem, mi az, hogy "másféle" driverrel? Most radeon driver volt vagy nem?
A chipchet fül alatt pedig a következőkhö van driver: Intel Panther Point HM77 Chipset,
Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver,
Intel Management Engine Interface,
Realtek RTS5179 Card Reader.
És ezek közöl melyiknek van köze a videó kártyához?
Ha pedig a Catalyst Control Center-t indítom el akkor pedig ezzel dob ki:
Én is Inspiron-t vettem ugyan ilyen 7670M-es kártyával. Nekem gond nélkül felment a dell oldaláról leszedett driverekkel.
Az eszköz kezelőben van még felkiáltójeles eszköz?
A Catalyst Controll Center arra kell, hogy be tudd állítani, hogy melyik alkalmazást szeretnéd futtatni a nagy teljesítményű videókártyával, és melyiket nem. Azt be lehet állítani töltős, és akkumulátoros verzióra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!