Mi a probléma a videó kártyámmal?
Üdv! Egy olyan hibába ütköztem amit az alábbi linken lehet látni: [link]
Már mindenféle illesztőprogramot kipróbáltam, de ebbe a hibába ütközöm. Próbáltam kikapcsolt Igp -vel is, de sehogy sem stimmel. Úgy érzékeli, mintha még mindig az integrált HD4200 -as kártya lenne ami a képen ki volt kapcsolva, illetve el lett távolítva az illesztőprogramja.
A gpu mérőn látszik is a gép téveszméje. :)
Esetleg nincs valami program amivel átnézhetném, hogy nem -e maradt valami ATI összetevő ami esetlegesen bezavarhat? Mivel az alap program eltávolító sok esetben olyan programot sem vesz észre amelyiket nap mint nap használok.
Nagyon szépen megköszönöm előre is a válaszokat.
Hozzáteszem a zöld kezet nyújtok! :)
"illetve el lett távolítva az illesztőprogramja."
Nem lehet pont az a probléma? Abban van a chipset driver is ...
Egyébként érdekes, mert a gép amiről írók az egy 780M chipsetes lap, és GF9400GT van benne (ez ugye átnevezett 8500GT) és kb. minden 5-ik indításnál ezt csinálja. De amikor jól jön be akkor meg semmilyen hiba, eddig a kártya hibájának gondoltam. Viszont a legtöbb ilyen kiépítésű gépnél nincs ilyen probléma. Amúgy meg mai rendszerekben már simán tudnak menni egyszerre két féle VGA is ...
Üdvözlet!
A chipset drivert a windows 7 automatikusan a videó kártya behelyezésekor pótolja. :)
Köszönöm a válaszát! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!