Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Állandó kékhalál, és reboot....

Állandó kékhalál, és reboot. Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérlek szépen segítsetek!

Most raktam össze egy gépet magamnak, és sehogy nem akar menni.. Pontosabban megy, de vagy kékhalálozik STOP 0x00000124 üzenettel, vagy simán újraindul.. Próbáltam másik táppal, eddig 5x telepítettem fel a WIN7-et, abból 3 fajtát, volt rajta ubuntu is, de azzal is resetel. Memóriát leteszteltem a win7 alap tesztjével és lefutott hiba nélkül, Cseréltem IDE kábel, és SATA kábelt, mindenen plusz hűtés van (a procim pl 21 fokos általában). A vinyó nem mai gyerek, ezért megpróbáltam nélküle bootolni linux CD-ről, de akkor is behalt, szóval nem az a hibás. Mi a franc lehet??

MSI P35 NEO COMBO

CWT 450W, CHIEFTEC 600W

Core 2 Duo E4500

2GB Kingmax RAM

szutyok kis 80 GB PATA vinyó.

Általában videók, és játékok közben szeret befagyni, újraindulni stb, de pl VGA stress testen lazán átmegy

2012. dec. 25. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!