Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Procim hőfoka jó?

Procim hőfoka jó?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam hogy játék közben mennyire melegszik a procim, csak wow közben néztem meg ami minden full beállítással megy, és csináltam képet róla, ezek az arányok jók?:

[link]

Konfig:

Proci: FX 6100 (gyári hűtő)

alap: ASROCK 970 Extreme4

vga: Asus HD 6950 1GB

ram: Kingston HyperX 4GB 1600MHz + Geil 2GB (2x1Gb) DDR3 1600MHz

2013. jan. 8. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A chipseted nem sokkal kisebb enyémnél, tehát szerintem hallgathatsz rám: (én így csináltam a 8 magos rokonánál)

Megoldás anélkül hogy új hűtőt vegyél: szedd le AMD OverDrive-t (google) ott menny be baloldalt a Clock/Voltage menübe, katt a (zöld, ha nem zöld az írás akkor hagyd az egészet) "Turbo Core Control" gombra és fent az "Enable"-röl szedd le a pipát.

Eredmény:

-Nem lesz túlmelegedve, ingyen van.

viszont -0,6 Ghz. (mivel nem lesz turbo core)

B. verzió, Ha értesz hozzá:

Turbo corenak beállítasz magadtol egy feszültséget ami nem feleslegesen sok és elég is neki hogy stabilan menjen

2013. jan. 9. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
egy kép lemaradt: [link]
2013. jan. 9. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom de ha nem akarsz sokat költeni akkor csak vedd le a ház oldalát és egyből nem lesz olyan forró.
2013. jan. 9. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!