Mit lehet tenni? A külső winchesteremről van szó. Minden rajta van, szó szerint MINDEN! Csak ott. Épp most akartam biztonsági másolatot csinálni, de még nem jutottam el oda.
Erre most valami baja lett. Lefagyasztotta a gépet, miközben másoltam rá, de annyira, hogy sajnos nem tudtam mit csinálni, resetelnem kellett a gépet. Biztonságosan eltávolítani sem tudtam, mert semmire sem reagált semmi. Azóta, ha bedugom a gépbe, nem csinál semmit, csak kiírja, hogy a használathoz formázni kell a lemezt. De akkor mindenem elveszik!!!
Könyörgöm, valaki mondja meg, mi a megoldás, hogyan tudom megmenteni az adataimat. Kihez/hova forduljak? Nem érdekel, ha fizetni kell érte, egyszerűen muszáj, hogy meglegyenek a dolgaim. Egy számítástechnikus át tudja esetleg másolni a dolgokat róla? :((((((((
A gép újraindításán túl vagyok vagy háromszor (tudom, hogy nem az a hibás, de gondoltam, hátha...), több USB lukba is próbáltam csatlakoztatni, próbáltam feltenni/eltávolítani/megint feltenni. Ugyanazt írja ki.
Könyörgöm. :(
Windows 7
De most próbáltam XP-n, ott sem megy. :((((((
Huh, hát nekem olyan nincsen, de ezek szerint nem reménytelen a dolog?
Ha odaadom valaki hozzáértőnek, akkor van esély?
És hova forduljak?
Mi a jobb, ha próbálkozom, vagy ha békén hagyom??
Semmiképpen sem akarok még nagyobb bajt csinálni, de nem viccelek, hogy ezek az adatok nagyon fontosak nekem: évekre visszamenően MINDEN képem, minden videóm, minden dokumentumom...
Épp napok óta a vinyóm rendezgettem, hogy utána rendesen tudjak róla biztonsági mentést csinálni... :s Pont ezt akartam, csak még nem volt pénzem másikra, hogy átmentsem rá az adatokat. :(
Amúgy egy Samsung G2 Portable-ről van szó, ha az számít.
Ez: [link]
Hagyd békén, vidd el olyanhoz, akinek van linux a gépén, vagy tölts le egy ultimate boot cd-t ingyenes, és azzal próbáld menteni az adataidat
Lehet csaka fájlrendszer sérült meg és ezért nem indul el, bár ha a gép le is fagy tőle...
A samsung vinyók állítólag tönkremenősek, (bár lekopogom ugyan, nekem is van egy, és nincs eddig semmi baja.kopkopkop.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!