Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri vitatkozni?

Szerintetek megéri vitatkozni?

Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdés lényege, hogy egy gyerek vett tőlem egy Monitort! Amikor én odaadtam neki, vagyis egyik haverjának é ő ott kifizette akkor minden rendben volt teszteltük meg minden és rendben voltak a dolgok! Most 2 hét múlva a gyerek rájött, hogy én átb.sztam, mert nem azt adtam amit kért, pedig az átvételkor meg volt elégedve vele és most mindenféle feljelentgetésekkel fenyeget meg ilyenek, szerintetek most mit kellene csinálnom, vagy hadjam a francba a gyereket!
2013. jan. 7. 19:31
1 2
 11/11 anti paladin ***** válasza:
Ha van írott bizonyítékod arra nézve, h említetted neki a hdmi hiányát, nem kell vele foglalkozni. Az az ő baja, h ennyire alap dolognak nem néz utána mielőtt vásárol.
2013. jan. 9. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!