Szerintetek megéri vitatkozni?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdés lényege, hogy egy gyerek vett tőlem egy Monitort! Amikor én odaadtam neki, vagyis egyik haverjának é ő ott kifizette akkor minden rendben volt teszteltük meg minden és rendben voltak a dolgok! Most 2 hét múlva a gyerek rájött, hogy én átb.sztam, mert nem azt adtam amit kért, pedig az átvételkor meg volt elégedve vele és most mindenféle feljelentgetésekkel fenyeget meg ilyenek, szerintetek most mit kellene csinálnom, vagy hadjam a francba a gyereket!2013. jan. 7. 19:31
1/11 anonim válasza:
Nem azt adtad, amit kért? Konkrétabban...
2/11 A kérdező kommentje:
azt adtam amit kért, képet is küldtem, tipusszámot is illetve még a gyártó oldaláról is! De most jött rá, hogy állítólag átbasztam (amit én cáfolok)
2013. jan. 7. 19:38
3/11 anonim válasza:
Ha azt kapott amit kért, és megfelelő minőségben NINCS joga feljelentést tenni. Jobb ha tisztázod a helyzetet, de hagyhatod is.
4/11 anonim válasza:
Nem szép átvágni másokat.
És ha feljelent milyen indokkal?
Ha te azt állítod hogy kölcsönadtad és ő ellopta tőled az is megáll.Nem érdemes vele foglalkozni hacsak ő nem foglalkozik majd veled.
5/11 anonim válasza:
Az nem indok, hogy "átbasztad", majd ha lesz rá oka, hogy ilyet állítson, akkor foglalkozz vele, már ha komolyabban "zaklat" ezzel.
6/11 A kérdező kommentje:
De nála van a monitor és, eddig nem volt baja vele, mert több mint 2 hete van nála és én mondtam neki, hogy ha van valami 1 héten belül szóljon és megbeszéljük!
2013. jan. 7. 19:56
7/11 anti paladin válasza:
Az felmerült esetleg, h a haver akinek átadtad a monitort nem azt adta oda az illetőnek hanem egy másikat? Nekem ez jött le az egészből.
8/11 Golan Trevize válasza:
Írtatok adás-vételi szerződést?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem írtunk adás vètelit, de az a srác meg kapta a monitort, csak éppen egy olyan miatt reklamál amit nem is említettem, hogy szerepelne a terméken. Lényegében az miatt, hogy nincs rajta HDMi bemenet, amit külön mondtam neki is. Mivel ő azt hitte, hogy a full HD az egy csatlakozó
2013. jan. 8. 19:37
10/11 Golan Trevize válasza:
"Nem írtunk adás vètelit,"
Öreg hiba.
Legközelebb írni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!