Lambo96 kérdése:
Hogy vegyem a RAM-ot? Több lent.
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy vagy most veszek egy 8 gigás modult és később még egyet mellé, vagy 2db 4 gigásat. Szerintetek hogy vegyem? A ram DDR3 1600MHz2013. jan. 7. 16:33
1/4 anti paladin válasza:
Nem tudom pontosan mire kell de játékhoz még a következő 1-2-3 évben is elég lesz a 2x4 giga. Teljesítmény szempontjából is előnyösebb mint az 1x8 giga.
Amikor már kevés lesz a 2x4 giga játékra, úgyis leesnek az árak annyira hogy nem lesz nagy befektetés helyből 16 gigára váltani.
Ha melóra kell akkor most 1x8 giga aztán később még egy modul.
2/4 anonim válasza:
Kérdező ez hülye kérdés, azt mond meg milyen az alaplapod, csak úgy tudjuk megmondani hogy hogy lenne optimális.
3/4 A kérdező kommentje:
ASRock 960GM U3S3 FX
Játékra, videófelvétel és szerkesztésre kellene.
Proci: AMD FX-4100 vagy FX-6100. Ezt még nem tudom melyik legyen.
2013. jan. 7. 17:12
4/4 anonim válasza:
2 X DDR3 1600MHz 8GB Kingston KHX16C10B1K2/16X
A prociból meg nyilván az erősebbet.(második).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!