Melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Egy Intel Xeon Eight-Core X6550 2GHz LGA1567 Processzort,
vagy egy Amd Fx8350 sürgős lenne hétfőig kell döntenem.
2013. jan. 4. 17:24
3/10 A kérdező kommentje:
Kössz tényleg csak vicc volt kiváncsi voltam a figyelmességre, csak nem költök öt misit procira
De most a kérdés Intel I7 3770 vagy AMDFX8350
2013. jan. 4. 17:29
6/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Neked kel tudod kérdezö
7/10 A kérdező kommentje:
tudom én szívem szerint az AMDFX8350-et venném most vagyok elsős számítástechnika szakon szakközépiskolában és amikor ezt megemlítettem a kocka haverjaim lehurogtak hogy az I7 ezerszer jobb
2013. jan. 4. 18:05
8/10 Közveszélyes Kontár válasza:
De érted: irták hogy mire és én is erre gondoltam:)
Ha különöseb okod nincs rá 8320 is elég föleg ha semmi munka
9/10 TOXIC. válasza:
Persze jobb, csak kérdés kihasználod e, megéri e annyiért processzort venned
10/10 anonim válasza:
Fx8350 el minden játékot fullon viszel jó fpsel ha jó a vidikarid a mostani játékok az i7 et nem igen használyák ki szóval sztem elég az amd.De ha pl. videó konvertálásra,winrarozásra,vagy más egyéb terhelőmunkákra akarod használni akkor i7 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!