Mennyire jó ez a processzor játékra?
Figyelt kérdés
Egy AMD Phenom II X4 3,4ghz-es procit akarok venni.A kérdésem az lenne ,hogy mennyire jó ez a processzor ?.játékra használnám ..egy hd 6750 1gb ddr5-ös videókártya mellé lenne ..+hogy a gyári hűtőt tényleg le kell cserélni mert nagyon hangos ..? ezt olvastam eddig mindenhol ahol nézelődtem. Akkor ha lecserélném milyen hűtöt ajánlotok ?2013. jan. 6. 20:35
1/2 anonim válasza:
Jó az a játékra.
A VGA kicsit gyengébb, persze attól függ milyen játékokat akarsz vinni rajta.
Ami a hűtőt illeti a gyári a legjobb.
Ami hangos az a ventilátor a hűtőn, ami azt jelzi hogy a ventilátor tengelye ki van száradva.
Egy pár csepp olaj a tengelyre és megoldja a problémád.
Ha meg másikat akarsz rá venni akkor mondjuk felmész az argep-re bemész a hűtők(proci és nem konyha :) ) kategóriába, és kiválasztod milyen foglalatra(procira) kell és kilöki neked a legjobb választási lehetőségeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Ahham ..köszi szépen az infót sztem akkor megveszem ezt a procit:D (nyugi nem a konyhánál fogom keresni a hűtőt :D:D ) de lehet lecserélem a gyárit majd de egyenlőre az is jo lenne egy amd athlon II x2 250 3ghz-es procit cserélnék erre .
2013. jan. 7. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!