ASUS Intel Core™ i3-2350M Processzor / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce 610M?
és egy ilyenen könnyebben elmenne?
Intel Core™ i3-3217U Processzor / 6GB / 750GB / AMD Radeon HD 7670M
A második gépben lévő 7670M sokkal erősebb, mint a 610M. Az i3-3217U prociban lévő HD 4000 már van olyan szinten mint a 610M, pedig a HD 4000 integrált. Ha jól látom, a második gép egy Dell Inspiron 3521, ami nagyon jó gép, az új fajta Inspironok közé tartozik, jó minőségű és jó a hűtése. Nekem Dell Inspiron 7520-am van, de az egy másik kategória.
Az az Asus meg ha jól tudom K53? Azt messze kerüld el, ritka rossz gép.
És ha veszel, akkor a Laptopszalonban vedd, itt vettem én is, közvetlenek, segítőkészek, ajánlott bolt.
Persze, adok linket, nézd meg Youtube-on. A régi gépem gyengébb volt videókártyában mint amit linkeltem (GT 525M, de i7-es proci volt abban is, mint a mostaniban), mégis a BF3 high-on ment 25+ FPS-sel. https://www.youtube.com/results?search_query=7670m&oq=7670m&..
Azért más egy Dell géppel beállítani valahova, mint egy Asus-szal. Persze ha jobb lenne az Asus minőségben és teljesítményben az árához képest, akkor azt ajánlanám, de a Dell szervizháttere is megbízhatóbb, és a gépeikről sem lehet rosszakat hallani, míg Asus laptopokról nem egy érdekes történetet hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!