Tudnám valamennyire tuningolni az FX-4100-am órajelét? Ha igen, mennyire?
MSI 760GM-P23 FX alaplap
AMD FX-4100 3.6GHz processzor
Sapphire HD6850 1GB DDR5 videokártya
FSP 400-60APN tápegység
igaz, a hűtő a gyári, és az alaplap sem valami tuninglap, de valamennyit tudnék esetleg húzni rajta? a gépházban van 2db hűtőventilátor(egy hátul, egy oldalt).
""
MSI 760GM-P23 FX alaplap
AMD FX-4100 3.6GHz processzor
Sapphire HD6850 1GB DDR5 videokártya
FSP 400-60APN tápegység
igaz, a hűtő a gyári, és az alaplap sem valami tuninglap, de valamennyit tudnék esetleg húzni rajta? a gépházban van 2db hűtőventilátor(egy hátul, egy oldalt).
""
kérdésben a válasz is hiába van gépházon hütö ne tuningold a gépet semmi nem indokolja és nem is felel meg hozzá
amugy szerintem szoftveres gond is lehet nicsn fent amd FX widnwos frisités pl.
vagy egyéb driver nem legfrisebb netán valami patch nicsn dent stb
ajánltaos lene egy értelemes monitor beszerzése
szépen ezt eladod 10ezeret csak kapsz érte ha normális
és akkor 5-10ezeret hozáteszel és veszel egy nagyobbat 20 ért és alata is akár full hd t is kapsz és akkor a vga ki lesz hasznélva proci meg nem anyira
Még szaggat az ac3 mert cpu limitje van. ha az is lenne minimum maxon kéne mennie 50 Fps-el...
jézus.. még szaggat az fx 4100-al. nekem is az van hd 7770-el,mégse szaggat 1600x1200-ban.
bírom mikor kérdeznek valamit, megmondjátok/megmondjuk mi a probléma, és leszól, hogy nem :D
DE, a 6850 a probléma még mindíg.
"a 6850 a probléma még mindíg."
Ez most az egyszer nem igaz,mivel az AC3 erősen támaszkodik egyetlen magra így az FX-ek nem szerepelnek valami jól alatta(mondjuk az engem is meglepett, hogy az i5 2500K órajel emelésével gyorsult az AC3 nálam). Gondolom az ubinál tudnak erről(kérdés, hogy az előzetes tesztekben miért nem bukott ki), gondolom készül a javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!