Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen meleg a procim?...

Miért ilyen meleg a procim? Ilyen hőmérséklet mellett mennyire tudnám tuningolni?

Figyelt kérdés

Egy Intel Core2 Duo E4500 procim van,

Egy NVIDA GetForce 8500 GT vidikártyám,

Alaplap neve Asus P5B-VM

2X 1gb RAM-om

A proci általába 72 °C-os

az első mag 81, a másik 83 °C-os,

Az alaplap 40°C

A GPU-dióda 55°C

A winchester 40°C szokott lenni.

Általába 2,5 gigahertzre szoktam felrakni, egyszer raktam föl 3,5 gigahertzre te megbántam... :D

2012. dec. 28. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Indításkor ennyi vagy amikor le van terhelve mind a kettő mag?80-83 fok már nagyon meleg az már nem egészséges.Gondolom gyári hűtővel tuningoltál meg az is van rajta.Paszta milyen van rajta nincs beleszáradva?Volt takarítva a hűtő?Ebből új proci hűtés lesz..
2012. dec. 28. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen hőmérséklet mellett nem ajánlanám húzni a procit legalábbis jobb hűtés nélkül. Vedd le a procihűtőt majd pasztázd át. Ha nem segít hűtőcsere.
2012. dec. 28. 10:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Volt már takarítva sűrített levegős palackal ráfúlytunk de szerintem csak felületesen és igen gyári hűtő van benne. Milyen Hűtőt tudsz ajánlani? 10 ezer forintot nem nagyon szeretném átlépni.
2012. dec. 28. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez jó lesz.

[link]

2012. dec. 28. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egy újrapasztázás segített... Most nyugalmi állapotban 40°C kb. minden (valamikor 35°c)

Köszönöm mégegyszer :D

2012. dec. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!