Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router beállítása, hogy történik?

Router beállítása, hogy történik?

Figyelt kérdés
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Karácsonyra kaptunk egy TP-LINK WR740N routert csak az a baj,hogy nem tudjuk beállítani. Van 2 gépünk és azt szeretnénk ha mind a kettőn lenne internet. Az egyikre sikerül feltelepíteni csak a másik nem ismeri fel a jelet és nem tud csatlakozni az internethez. Valaki részletesen el tudná nekem magyarázni,hogy mit kéne csinálnom? nagyon fontos lenne.
2013. jan. 6. 10:14
 1/8 soccerway ***** válasza:
Hello, előbb részletesen írd le hogy állítottad be az egyik gépen, wifi vagy kábel az se mindegy,és milyen interneted van.
2013. jan. 6. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. jan. 6. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát nekünk hir satos az internetünk. És összekötöttük ahogy a papíron is írja és a gépen bejött az internet csak a másikon nem.
2013. jan. 6. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Én úgy csatlakoztattam a router,hogy a kábelt amit adtak hozzá bedugtam a router vilásgoskék portjához a másik felét pedig a modemhez csatlakoztattam és az internet kábelét pedig bedugtam az egyik csatlakozóba így jó?
2013. jan. 6. 11:23
 5/8 soccerway ***** válasza:
Pontosabban kéne leírni mert így kicsit sokáig fog tartani. Szóval modemet összekötöd az utp kábellel a routernek a FŐ portjába. Ha ez megvan akkor a fenntmaradó 4 port valamelyikébe bedugsz egy utp kábelt, annak a másik végét a számítógép hálózati kártyájába. Ha ez megvan belépsz a router menüjébe és beállítod amit kell, wifi jelszó stb. A lényeg hogy azon a gépen legyen net amit így elsőre összekötsz a routerrel.
2013. jan. 6. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ennél pontosabban már nem tudom sajnos leírni mivel én sem igazán értek ehhez az egészhez. Szóval ha megvan a router összekötése utána mit csináljak?
2013. jan. 6. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszban ott a link, el kellene olvasni!
2013. jan. 6. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, a #másodikban!
2013. jan. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!