Ebbe a konfiba melyik videokártyát raknátok bele és miért?
Segítsetek légyszives,a gépemet tuningolgatom,hogy NAGYJÁBÓL naprakész legyen és nem tudom melyik kártyát rakjam bele.
Erről a 2 vga-ról lenne szó:
-HD770 (Abból is melyik,az még kérdéses?)
-GTX550 ti top (ENGTX550 Ti DC TOP/DI/1GD5)
Ehhez kérnék segítséget,Köszönöm.
A konfig:
-CTG-500-80p
-GA-P55-UD3L
-Corei5-760
-Hyperx 1600Mhz 4096MB
Az FX-4100 egy kalap kaki...egy Phenom II X4 szétalázza még 20%-kal alacsonyabb órajelen is! Az i5 760 meg nem mai proci...nem rossz, de nem is 200k-s konfig. Látom a sok lepontozós megint idetalált, akik szerint jobb egy parasztvakítós 550Ti, mint egy 7770! Még, hogy 40%-ban igazak azok, akik a 7770-t ajánlják? Jézusom, hol vannak, akik hozzáértésből pontoznak és nem fanságból, érzelmi indíttatásból?
Itt van: minden felbontáson a 7770 mögött van a GTx550Ti, ami ráadásul majdnem másfélszer annyit is fogyaszt:
Nem tudom miről hadoválsz azért mondtam hogy passzolja el az i5 760 mert egy 7770 akar melléje csapni. Egy 7770 mellé egy AMD FX 4-Core FX-4100 stimmel. Az i5 760 hoz legalább egy HD 7870 kellene hozzácsapni hogy jól érezze magát.Így a 7770 el csak gúnyt űz a jó kis i5 760 es procival ami még mindig ott a szeren.
Most komolyan azért vegyen gyengébb procit meg új alaplapot, mert túl erős a videokártyához? Ez valami vicc?
És azért drága az i5-760, mert már kifutott platform (lga1156) és nem gyártják....ugyan ez volt a Core 2 Quad procikkal is.
Más pénzét, meg minek próbálod beosztani, meg meghatározni? Semmi közöd hozzá! A kérdezőnek van 30k-ja videokártyára és abból szeretné a legjobbat megvenni. Ennyi az egész. Nem fog a kérdező a kedvedért 60k-s kártyát venni, mert szerinted megteheti, meg akkor este jobban aludnál. Gondolom gyengébbre sem akarja cserélni, ha már ez megvan neki...vagy ha valamiért Te is csak olcsóbb videokártyát tudsz venni a gépedbe (akármilyen okból, ahhoz másnak nincs köze), ami még ma sem rossz teljesítményű, akkor rögtön a kártyához gyengítenéd a konfigod? Én még ilyenről nem hallottam! És mi van, ha nem csak játszik a gépen? Nem csak a játék létezik a világon PC-re!
Teljesen egyetértek 77%-ot adóval!!!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat.
1: Nem csak játékra használom a gépet
2: Csak ennyit adok ki most érte mert......(ennyit tudok)
3: Ezért tettem fel így a kérdést ami közül választanék mert ez a 2 fajta elérhető most számomra
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!