Ebbe a konfiba melyik videokártyát raknátok bele és miért?
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszives,a gépemet tuningolgatom,hogy NAGYJÁBÓL naprakész legyen és nem tudom melyik kártyát rakjam bele.
Erről a 2 vga-ról lenne szó:
-HD770 (Abból is melyik,az még kérdéses?)
-GTX550 ti top (ENGTX550 Ti DC TOP/DI/1GD5)
Ehhez kérnék segítséget,Köszönöm.
A konfig:
-CTG-500-80p
-GA-P55-UD3L
-Corei5-760
-Hyperx 1600Mhz 4096MB
2013. jan. 5. 10:41
1/26 anonim válasza:
A HD7770 picit gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, jobb energiagazdálkodással rendelkezik, modernebb támogatásokkal bír (pl: DX11.1, 3GHz-es HDMI, hatékony OpenCL teljesítmény, fejlett tesszellátor, hardveres video transzkódolási lehetőség -VCE- stb).
2/26 A kérdező kommentje:
Abból is melyiket ajánlanád?Vagy az már mindegy?
2013. jan. 5. 10:54
4/26 anonim válasza:
Sapphire 7770 GHz Edition...
5/26 anonim válasza:
A Corei5-760 egy erős processzor akár egy GeForce GTX 680-as kártyát is kihajt. Szerintem neked egy HD 7850 kellene ebbe a pc-be.
7/26 anonim válasza:
Gondolom a kérdezőt az anyagiak miatt érdeklik a 30k környéki kártyák...hiába hajt ki a rendszere egy 130k-s kártyát, ha nincs rá keret... -.-"
8/26 anonim válasza:
Tisztelt 78%-ban hasznos válaszokat adó nagy tudású, én nem is ajánlottam 130k-s kártyát. Nem tudom honnan veszed ? Lehet, hogy nincs tisztába, hogy mire képes az Intel Core i5-760 (8M Cache, 2.80 GHz) Processzor ? Sehol nincs említve, hogy 30k a keret.
9/26 anonim válasza:
Nincs említve a keret, de talán csak véletlenül nézeget a kérdező 30k körüli kártyákat...igazából 50k-ért szeretne vásárolni. Logikus. Pedig ha tudná, hogy vehetne GTX680-t is 130k-ért...rögtön a zsebébe nyúlna. Nyilvánvaló!
10/26 anonim válasza:
Magas tudású 78%-ban hasznos válaszokat adó ha elolvasnád, és értelmeznéd „a gépemet tuningolgatom, hogy NAGYJÁBÓL naprakész legyen” akkor nem írnál butaságokat. Mert aki egy kicsit is ért hozzá az tudja, hogy egy HD7770-el nem kell tuningolni a Core i5-760-et, mert az alapjáraton is bőven kihajtja. Nyilvánvaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!