Ebbe a konfiba melyik videokártyát raknátok bele és miért?
Segítsetek légyszives,a gépemet tuningolgatom,hogy NAGYJÁBÓL naprakész legyen és nem tudom melyik kártyát rakjam bele.
Erről a 2 vga-ról lenne szó:
-HD770 (Abból is melyik,az még kérdéses?)
-GTX550 ti top (ENGTX550 Ti DC TOP/DI/1GD5)
Ehhez kérnék segítséget,Köszönöm.
A konfig:
-CTG-500-80p
-GA-P55-UD3L
-Corei5-760
-Hyperx 1600Mhz 4096MB
A kérdező a tuningolgatás alatt a fejlesztést érti szerintem, nem a túlhajtást! Lehet, hogy tévedek, de nem valószínű. Láttam már ilyet.
Örülnék, ha nem személyeskednél, mert nem is ismersz! Nem ma kezdtem én sem a hardverek iránti érdeklődést és tapasztalat szerzést...ennek már majdnem 20 éve! Az elmúlt 12 évben sok konfigot raktam össze, teszteltem vagy javítottam, rengeteget fórumoztam és irdatlan mennyiségű cikket és elemzést olvastam...nem csak magyar oldalakon. Nyilván azért 78% mert sok jó választ adtam, de még így is előfordul, hogy tökéletes válaszokat pontoznak le egyesek érzelmi indíttatásból. Mondjuk tudhatnád, hogy itt a szamélyes %-ok nem érnek semmit, egyáltalán nem árulják el a kérdező képességeit...de ha úgy gondolod, hogy igen, akkor meg van a válasz a 28%-odra. Én egyébként nem tartom magam guru-nak meg extra nagy tudásúnak, de azért van annyi tapasztalatom és ismeret anyagom, hogy a sok laikust és tévhitben élőt terelgessem vagy segítsek nekik. Nyilván a számítástechnika széles témakört ölel át, így amihez egyáltalán nem értek, nem próbálok meg okoskodni, vagy ha felkelti a kérdés az érdeklődésem, akkor megpróbálok alaposan utánaolvasni a dolgoknak.
Én a kérdésre válaszoltam, ami számomra egyértelmű. Igazad van abban, hogy egy 7850 jobb lenne és esetleg gyorsabb kártyát is vehetne az illető, de ezt valószínűleg anyagi okoból nem teszi, így feleslegesnek tartottam, hogy rögtön klasszisokkal drágább kártyákkal bombázzuk, mint amiket Ő nézegetett. Nem akartam a torkodnak esni, de Te hamar felkaptad a vizet, amitől kicsit magam is felbőszültem. Főleg most egy másik kérdésben kissé felborzoltak megint:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Ja és újfent lepontoztak egyesek szintén érzelmi felindultságból (de azért többnyire pozitívat kaptam). Ez van, ez egy ilyen hely.
Már neis haragudj apukám de te jó nagy barom vagy egy 200 ezres gépbe egy 29 ezres kártyát beletenni. Te tudod mekkora VGA limited lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!