Összepakolnátok nekem 250ezer-ből egy jó gépet?
250ezer a plafon (viszont csak 240 , mert 10ezer a billentyű+egér ) . ODD nem kell !!
Lehet INTEL vagy AMD , nekem mind1.
Játékra, böngészésre, zene/film lejátszására használnám.
Meg hogy legyen egy gyors gépem.
Köszönöm szépen !
Szerintem tutira nem. Ahogy én sem, és a többi kolléga, akinek nem uborkalé van az agya helyén.
(Kivéve persze az a speciális eset, hogy nem azon dolgoznék.)
Annyit mondjatok meg, HA NEM HOZ GYORSULÁST, minek az i7?
Nem tudom, mennyivel különbözik az amd 8320 a 8350-től, ha csak órajelben, akkor megéri ezt venni 8k-val olcsóbban
Tisztelt zsolti1987 hidd el hogy tévedsz, még egy tuningolt 3570k sem bírja lezúzni az i7 3770-et.
Uraim nem hiszem el, hogy nem étitek meg ha van 250k egy konfigra akkor veszel egy olyan procit amit minimum 3-4 évig nem kell cserélni. Jelenleg VGA-ból olyat kell venni amin Full-Hd-ben szépen futnak az új játékok mert 1-2 év múlva úgyis csere lesz és jönnek az új VGA-k arra nem érdemes fecsérelni a pénzt. A VGA-t meg egyszerűbb cserélni. Az i5-nek nincs akkora jövője mint az i7 3770-nek.
Akkor szerinted Oliverda is rosszul tudja?
Egyébként azt gondolom számtalan tesztet linkelhetnék nem győzne meg téged, de most, hogy már látom te mire alapozod a szaktudásod(linkjeid) nem lepődöm meg.
Sok sikert kívánok neked kedves 28%-kos válaszoló a számítástechnika világában, de ha lehet egy kérésem akkor a továbbiakban mellőzzük a kontaktus bármilyen formáját(mert agyf@szt kapok tőled) THX.
Hát szerintem meg éppen hogy baromi fontos például egy optikai kimenet.
Aki 240 ezres gépen játszik,gondolom nem két kis stereo hangszórón fogja tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!