Egy FSP Aurum 400W-os táp, elbírná ezt a konfigot?
alaplap: ASUS P8H67
processzor: Intel Core i5-2500 3.30Ghz
videokártya: Gigabyte GF GTX460 1GB 256bit
memória: Corsair XMS3 8GB KIT
1 merevlemez, 1 DVD-író, nagyon maximum 4 eszköz van USB-n (nem a 3.0-on), és majd a későbbiekben tervezek egy videófelvevő hadvert, ami PCI-E csatlakozóba megy bele.
Az orvosom azt mondja neked nem való max kavinton.
PH-n is rajta vagyok, ne örülj, a diliház nem arra van.
Hagyjuk inkább.
Talán ez az egyik legjobb mondatom ebben a témában nem?
"PH-n is rajta vagyok, ne örülj, a diliház nem arra van."
Szerencsétlen oldal hova süllyed az ilyenektől...
Amúgy tudod mit, kussoljál, de szépen gyorsan. Kurv@ra nem érdekel senkit a pofázásod, teszed itt az eszed, de szakmailag helyes mondatod nem volt.
"És ez olyan vicces volt?"
Pont te mondod humor herold, mikor magadon röhögsz ott a 230W-os cedegen "poénoddal"?
Amúgy vedd már észre senki nem kíváncsi rád, és amíg értelmes szakmailag bizonyított érved nincs, nem kell ide írni, főleg nem ilyen okoskodó semmit mondó hsz-eket. Mikor kértünk, hogy fejtsd ki csak kifogások voltak, meg röhejes indokok, szóval köszi elég volt. Lehet bennem van a hiba, szar napom volt, lehet miattam rinyálni a modinak, vagy teszek én rá...
ui: Légyszíves erre ne válaszolj, találj jobb elfoglaltságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!