Egy FSP Aurum 400W-os táp, elbírná ezt a konfigot?
alaplap: ASUS P8H67
processzor: Intel Core i5-2500 3.30Ghz
videokártya: Gigabyte GF GTX460 1GB 256bit
memória: Corsair XMS3 8GB KIT
1 merevlemez, 1 DVD-író, nagyon maximum 4 eszköz van USB-n (nem a 3.0-on), és majd a későbbiekben tervezek egy videófelvevő hadvert, ami PCI-E csatlakozóba megy bele.
"Nem, csak volt itt már egy botrány"
Pont teszek rá, bár elhiszem hogy GYK-n egyesek(te vagy rá az élő példa) nincsenek tisztába alapvető dolgokkal, és úgy irkálnak. Ott nem én ajánlotta ma tápot, szóval nem tudom az miben is von kétségre engem.
"Ja a 230-as hülyeségből írtam, itt látszik mennyire nem érted a viccet."
Tudod a vicc az VICCES, de ez rohadtul nem volt az, bár ha annak szántad akkor HA-HA-HA.
"Az ilyen nem hiányzik, sosem baj ha több egy kicsivel, mint amennyire van szükség."
Itt is ha tisztába lennél a fogyival akkor tudnád, hogy bőven meg van a "kicsit" több.
Amúgy ezt itt és most lezárhatnánk, mert semmi értelme, nem azért járok ide, hogy faságokon felidegesítsem magam.
Tudod milyenek voltak azok a régi porszívóügynökök nem?
Akik mindig erőltettek valamit, kicsit hasonlítasz rájuk, bár ahogy az egészet nézem, kicsit magamat is felismerem benne.
Persze hogy nem sikerült.
Mostanában nagyon sokat magyarázok embereknek butított(hikomat) módon, ahhoz képest hogy a szakmát tanultam már nem úgy vagyok.
Mostanság ha itt elmondanál egy szakmai mondatot akkor:
1. Kínai lenne mindenki más számára.
2. Lepontoznának.
3. Beszólnának neked.
Hát most már tudod.
Nem vagyok köteles magyarázkodni, na de ha annyira érdekel a szemszögem akkor.
A márkásabb tápok képesek a névleges teljesítményre, ilyenek a:
Enermax, Chieftech, Cooler Master, az Aurum csak most lett divat.
Ami a 400 Wattot illeti, jó pár tápnál akár 80 Watt különbséget is megfigyeltem: Codegen, Tagan stb.
Gyártók is is gyárthatnak olyat ami nem a legjobb, így egy picivel ha nagyobbat vesz akkor is biztos hogy megkapja azt a 400 Wattot csak többet.
Jobbnak látom azt, ha nem csak a jelenben gondolkodunk, hanem távolabbra is tervezünk, ugyanis meglehet az is hogy 1 év múlva azzal a 400-as táppal kitörölheti a ........ .
De ki hogy gondolja, kinek a pap, kinek a papné.
Most elég az a 400 Watt, de ha hosszútávon tervezi, vagy esetleg bővítéseket tervez a közeljövőben, vagy egy erősebb gépet venne, akkor ne keljen már neki egy új táp is.
Minden kérdésedre adtam választ?
Szólj ha kihagytam valamit.
"Minden kérdésedre adtam választ?
Szólj ha kihagytam valamit."
Ne, ennyi elég volt belőled. Persze a felére se adtál, de először ahhoz el kéne olvasni és megérteni a kérdést.
"A márkásabb tápok képesek a névleges teljesítményre, ilyenek a:
Enermax, Chieftech, Cooler Master, az Aurum csak most lett divat. "
Még mindig gyártókat sorolsz, mikor pontos típusokról kéne beszélni. Chifinél is van olyan táp ami nem ajánlott, de enermaxnál is találhatsz. A CM-nél erősen hullámzik a minőség. Az AU meg FSP-nél egy tápszéria, és mivel nem is nagyon régi, meg az ára mostanra lett elég jó nem tudom mikor kellett volna felkapni.
Amúgy is ennyi lenne a jobb gyártók listája? Ha te mondod főnök...
"Ami a 400 Wattot illeti, jó pár tápnál akár 80 Watt különbséget is megfigyeltem: Codegen, Tagan stb. "
Megfigyeltél? Nem tagadom, ezen megszakadtam.
"ugyanis meglehet az is hogy 1 év múlva azzal a 400-as táppal kitörölheti a ...... . "
Erről már leírtam a véleményem, de látom nem volt kinek...
Jó látom kivel van dolgom, hagyjuk ezt, ez nekem sok mára. ÜdvH!
Megyek veszek egy doboz Xanax-ot.
Mérés alapján figyeltem meg, miszter beidézlek és halott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!