Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy FSP Aurum 400W-os táp,...

Egy FSP Aurum 400W-os táp, elbírná ezt a konfigot?

Figyelt kérdés

alaplap: ASUS P8H67

processzor: Intel Core i5-2500 3.30Ghz

videokártya: Gigabyte GF GTX460 1GB 256bit

memória: Corsair XMS3 8GB KIT

1 merevlemez, 1 DVD-író, nagyon maximum 4 eszköz van USB-n (nem a 3.0-on), és majd a későbbiekben tervezek egy videófelvevő hadvert, ami PCI-E csatlakozóba megy bele.

2013. jan. 1. 18:07
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
45%

"Nem, csak volt itt már egy botrány"

Pont teszek rá, bár elhiszem hogy GYK-n egyesek(te vagy rá az élő példa) nincsenek tisztába alapvető dolgokkal, és úgy irkálnak. Ott nem én ajánlotta ma tápot, szóval nem tudom az miben is von kétségre engem.

"Ja a 230-as hülyeségből írtam, itt látszik mennyire nem érted a viccet."

Tudod a vicc az VICCES, de ez rohadtul nem volt az, bár ha annak szántad akkor HA-HA-HA.

"Az ilyen nem hiányzik, sosem baj ha több egy kicsivel, mint amennyire van szükség."

Itt is ha tisztába lennél a fogyival akkor tudnád, hogy bőven meg van a "kicsit" több.

Amúgy ezt itt és most lezárhatnánk, mert semmi értelme, nem azért járok ide, hogy faságokon felidegesítsem magam.

2013. jan. 2. 18:52
 22/46 anonim ***** válasza:
12%
Én sem ezért járok ide, főleg azért nem hogy gyerekes szinten veszekedjek reklámemberekkel.
2013. jan. 2. 20:25
 23/46 anonim ***** válasza:
31%
A gyerekes szintet te hoztad bele(gondolom nem beszúrnom a saját mondataidat), viszont ezt a reklámembert definiálhatnád. Vagy inkább mégse...
2013. jan. 2. 20:27
 24/46 anonim ***** válasza:
19%

Tudod milyenek voltak azok a régi porszívóügynökök nem?

Akik mindig erőltettek valamit, kicsit hasonlítasz rájuk, bár ahogy az egészet nézem, kicsit magamat is felismerem benne.

2013. jan. 2. 20:55
 25/46 anonim ***** válasza:
31%
Igen, tudom. Lehet hasonlítunk rájuk, de míg én tisztába vagyok a dolgokkal te nem, legalábbis amikor egy szakmai jellegű mondatot akartam kicsikarni belőled az se sikerült.
2013. jan. 2. 21:10
 26/46 anonim ***** válasza:
15%

Persze hogy nem sikerült.

Mostanában nagyon sokat magyarázok embereknek butított(hikomat) módon, ahhoz képest hogy a szakmát tanultam már nem úgy vagyok.

Mostanság ha itt elmondanál egy szakmai mondatot akkor:

1. Kínai lenne mindenki más számára.

2. Lepontoznának.

3. Beszólnának neked.

Hát most már tudod.

2013. jan. 2. 21:16
 27/46 anonim ***** válasza:
46%
Tudom, kifogás. Még most is kíváncsi vagyok, hogy a nem codegen(szarjuk le, a lényeg nem codegen) 400-as tápból te hogy mérted le hogy max 310Wattot lehet kihúzni. Kíváncsi vagyok, hogy szerinted tápnál melyik ág is meghatározó, kíváncsi vagyok honnan szedted, hogy a géphez nem elég a 400-as AU és arra is, hogy miért nem tudsz típusokat írni hanem a névleges teljesítménnyel dobálózol. Persze még arra is, hogy miért kéne ide 700-as táp, és még volt egy rakat kérdésem eddig is, azokra a válaszára is nagyon kíváncsi vagyok. Hajrá, jól tudok "kínaiul".
2013. jan. 2. 21:22
 28/46 anonim ***** válasza:
14%

Nem vagyok köteles magyarázkodni, na de ha annyira érdekel a szemszögem akkor.

A márkásabb tápok képesek a névleges teljesítményre, ilyenek a:

Enermax, Chieftech, Cooler Master, az Aurum csak most lett divat.

Ami a 400 Wattot illeti, jó pár tápnál akár 80 Watt különbséget is megfigyeltem: Codegen, Tagan stb.

Gyártók is is gyárthatnak olyat ami nem a legjobb, így egy picivel ha nagyobbat vesz akkor is biztos hogy megkapja azt a 400 Wattot csak többet.

Jobbnak látom azt, ha nem csak a jelenben gondolkodunk, hanem távolabbra is tervezünk, ugyanis meglehet az is hogy 1 év múlva azzal a 400-as táppal kitörölheti a ........ .

De ki hogy gondolja, kinek a pap, kinek a papné.

Most elég az a 400 Watt, de ha hosszútávon tervezi, vagy esetleg bővítéseket tervez a közeljövőben, vagy egy erősebb gépet venne, akkor ne keljen már neki egy új táp is.

Minden kérdésedre adtam választ?

Szólj ha kihagytam valamit.

2013. jan. 2. 21:36
 29/46 anonim ***** válasza:
45%

"Minden kérdésedre adtam választ?

Szólj ha kihagytam valamit."

Ne, ennyi elég volt belőled. Persze a felére se adtál, de először ahhoz el kéne olvasni és megérteni a kérdést.

"A márkásabb tápok képesek a névleges teljesítményre, ilyenek a:

Enermax, Chieftech, Cooler Master, az Aurum csak most lett divat. "

Még mindig gyártókat sorolsz, mikor pontos típusokról kéne beszélni. Chifinél is van olyan táp ami nem ajánlott, de enermaxnál is találhatsz. A CM-nél erősen hullámzik a minőség. Az AU meg FSP-nél egy tápszéria, és mivel nem is nagyon régi, meg az ára mostanra lett elég jó nem tudom mikor kellett volna felkapni.

Amúgy is ennyi lenne a jobb gyártók listája? Ha te mondod főnök...

"Ami a 400 Wattot illeti, jó pár tápnál akár 80 Watt különbséget is megfigyeltem: Codegen, Tagan stb. "

Megfigyeltél? Nem tagadom, ezen megszakadtam.

"ugyanis meglehet az is hogy 1 év múlva azzal a 400-as táppal kitörölheti a ...... . "

Erről már leírtam a véleményem, de látom nem volt kinek...

Jó látom kivel van dolgom, hagyjuk ezt, ez nekem sok mára. ÜdvH!

2013. jan. 2. 21:43
 30/46 anonim ***** válasza:
19%

Megyek veszek egy doboz Xanax-ot.

Mérés alapján figyeltem meg, miszter beidézlek és halott vagy.

2013. jan. 2. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!